Dziewczyny, niestety wczoraj pogoda nie pozwoliła na przesadzanie. Prawie cały czas padało

. Dzisiaj za to sliczne słonko, więc po pracy może dam radę.
Wyobraźcie sobie, że w sobotę wieczorem zadzwonili do mnie z biura podróży, że 6 grudnia nie odbędzie się wycieczka do Laponii i czy jestem zdecydowana lecieć 7-go? Wściekłam się, że nie wiem. Oczywiście nie odwołam wycieczki, ale cały Mikołajkowy plan legł w gruzach. Dla zachęty powiedział, że teraz ta wycieczka jest dużo droższa. Myślę sobie.. chłopie właśnie dlatego wykupiłam ją w sierpniu żeby było taniej
Iwonko-zielona.. czasem tak jest, że przedmioty wołają z ekranu lub wystawy aby je kupić. Wiem o czym mówisz

Cieszę się, że w końcu zdecydowałaś się na konkretne zapachy. Wybór trudny to fakt. U siebie odpalam 2 kominki, bo jeden mógłby nie zdać egzaminu. Pochwal się przesyłeczką proszę
Małgosiu o tak, rączki same się rwą do świątecznego dekorowania. W tym tygodniu zrobię wianek na drzwi
Agnieszko uwielbiam świeże kwiaty, a mam to szczęście, że niedaleko mojej pracy jest giełda kwiatowa i spory bukiet można kupić za 15-20 zł. Raz w tygodniu staram się wymienić kwiatuszki. Czasem jest to 1, a czasem 2 bukiety. Donicy z racji deszczów jeszcze nie rozpakowałam. Mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj.
Kasiu napisałam u Ciebie, że dzisiaj będę dzwonić. Dam znać
Iwonko to do mnie przysłali mega expresem-dzisiaj otrzymałam pierwszy kupon rabatowy. Nastrój lubię w domku zrobić. Praktycznie górnego światła nie używamy. Staramy się używać lampek i świeczuszek, no i kominka oczywiście. Udanego tygodnia również Tobie życzę
Julcia jak tylko ją rozpakuję, to pokażę

Mam tylko nadzieję, że nie będzie dzisiaj padać. Do 1-go już nie długo

Też czekam z wiekszością dekoracji do grudnia
Miłego poniedziałku i reszty tygodnia kochani