Kwiatuchy u Madusi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Kwiatuchy u Madusi

Post »

Przytuptałam z rewizytą :wit Jakie piękne te zakupy ;:oj Nie wiem co chwalić, wszystko mi się podoba ;:173 Hipastrum też wspaniałe ;:108
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Luna na temblaku ;:215
Catathea ma ciekawe liście, a grudnik taki jasny czy takie zdjęcie wyszło? ;:333
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Niech wspaniale rosną...ja też sobie obiecałam ,że przed zimą stop z zakupami i co... kolejny ostatnio zakup zrobiłam... :wit :;230
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Od: 19 paź 2013, o 20:15
Kontakt:

Post »

:wit Basiu no tak nie wpadło mi do głowy że luna wybierze się na spacer z parapetu i ups teraz wygląda jak mumia egipska ;:306 Małgosiu ;:196 a może spróbuj hipka zraszać ja moim tak robię i mają się dobrze nawet ten z przędziorem wygląda ok, tylko nie potrafi do końca rozchylić swoje pąki ;:223 Madziu dziękuję a network to było moje ogromne chciejstwo ;:108 Natalio witam u siebie i dziękuję za pochwałki ;:196 Marysiu no luna przeszła samą siebie teraz się już z tego śmieję jak widzę ją zabandażowaną ale wczoraj się poryczałam ;:174 calathea - kocham jej krateczki, a grudnik właśnie taki jasny sama byłam zdumiona ;:196 Pati dziękuję czyli mamy obie postanowienie że do wiosny zero zakupów ;:306
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2013, o 09:45

Post »

Ooo... Widze ze infekcja kalatea "poprute rajtki" zatacza coraz szersze kregi! ;:306 Jakos sie nie dziwie, bo ten wzor faktycznie jest wyjatkowy. Grudnika masz tez slicznego w tym delikatnym rozu...
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Kinga no tego jeszcze nie słyszałam poprute rajtki ;:306 dobre ;:306
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 17:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Super nowości uwiodła mnie calathea network ;:167 cudasnia jest
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

No to network ma teraz nową nazwę "poprute rajtki" ;:306
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

madusia pisze:Kinga no tego jeszcze nie słyszałam poprute rajtki ;:306 dobre ;:306
A nie wyglada jakby poszly hurtowo oczka? ;:224 Co nie zmienia faktu, ze jest sliczna.
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41

Post »

Super kalatea (poprute rajstopy ;:167) i hippeastrum :D
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Poprute rajtki biją wszystko! ;:215 Dla mnie calathee są za trudne, nie potrafię im dogodzić odpowiednią wilgotnością ;:185 :wit
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja nawet z nimi nie probuje - sa za duze. Wydaje mi sie, ze te rosliny potrzebuja przestrzeni zeby wyeksponowac ich urode. Jakis ekstra slupek-filarek albo cos takiego... U mnie odpada - koty, dziecko i za maly salon.
Kinga
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

:wit Piotrze fakt calathea network ;:167 Teresko tak ochrzciła ją Crasydeisy ;:306 Kingo fakt typowe poprute rajtki :;230 masz rację rośliny potrzebują miejsca żeby ładnie wyglądać ;:196 Natalko dziękuję ;:196 Milenko to jest mój debiut z calatheami mam nadzieję że mnie polubią, pryskam chucham dmucham - zobaczymy....chociaż jedna z nich padła od razu jak do mnie dojechała ;:131 mam do nich sentyment bo kiedyś moja kochana babcia której już nie ma wśród nas, miała takie na parapecie ;:108
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

:wit Mój hibek umiera :cry: Nie daję mu żadnej szansy. A ja dziś, podczas prac porządkowych strąciłam tego wielkiego storczyka, nastąpiła amputacja 2_óch kończyn, trzecia sie trzyma z trzema kwiatami, a liściom też się dostało podczas tej kolizji :( Taki pech.

Na pocieszenie _ hiperastrum zakupione w L rośnie, rozwija się , ciemiernik też kwitnie :tan
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

PEPSI pisze::wit Mój hibek umiera :cry: Nie daję mu żadnej szansy. A ja dziś, podczas prac porządkowych strąciłam tego wielkiego storczyka, nastąpiła amputacja 2_óch kończyn, trzecia sie trzyma z trzema kwiatami, a liściom też się dostało podczas tej kolizji :( Taki pech.

Na pocieszenie _ hiperastrum zakupione w L rośnie, rozwija się , ciemiernik też kwitnie :tan
Małgosiu tylko hibka nie wywalaj, może ocknie się na wiosnę ;:108 kurczę szkoda storczyka - ja ostatnio miałam wypadek z luną ale nadal kwitnie choć wygląda jak mumia ;:306 fajnie że hiperastrum i ciemiernik popisuje się kwiatami ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”