Moniko bez przesady -wszystkich nazw nie znam-o czym za chwilę się przekonasz,w jednym masz rację swój kawałek zielonego świata uważam za piękny z tej prostej przyczyny że jest mój i stworzony wyłącznie moimi rękamiMonika-Sz pisze:Przyszłam podziękować za wizytę i zerknąć do ogrodu- przeczucie nie myliło. Osoba, która sypie nazwami roślin jak z rękawa, musi mieć piękny ogród.. Zgadza się- masz piękny kwitnący swój kawałek świataIrysy obłędne, a kwitnąca wisteria- hoho.. na to trzeba sobie zapracować
![]()
Masz u siebie wszystko co lubię.. Konwalie, Bez- zupełnie taki jak u Rodziców, Hosty, Żurawki.. i to, co chciałabym mieć- chociażby piękne Irysy, mam oko na floksy, a Twoje majowe zdjęcia utwierdzają mnie w postanowieniu.
Wiosna u Ciebie jest bajecznie kolorowa- mam nadzieje, że zima będziesz nas raczyć wspomnieniami
Tadziu u mnie też wietrznie i zimno,przygotowania świateczne powoli zaczynam ale po świętach do Wielkanocy nie będę się przygotowywać bo w między czasie będę musiała jakieś zamówienia przedsezonowe złozyć

Marysiu,Igo wszyscy mamy jakieś swoje cuda na rabatkach czyż nie ??