Aguś, miło że się pokazałaś
Jesień w tym roku jest fantastyczna, korzystajmy więc z jej uroków dopóki tylko mamy taką możliwość.
Kompozycja synka urokliwa i taka kolorowa.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
A
"hura! hura! Śnieg! Mikołaj przyjdzie! hura!" - takim oto okrzykiem mój trzylatek przywitał wczorajszy dzień . Tak..nie wiem jak w Waszych rejonach Polski, ale u nas pierwszy śnieg spadł 2 dni temu 25 listopada, a 26 listopada białego puchu przybyło ciut więcej.
Aguś, u nas dzisiaj też już poniżej zera. Dobrze, że wspominasz o kopczykach i osłonie roślin. Zabierasz się za to w najbliższy weekend? W prognozach długoterminowych za kilka dni ma przyjść ocieplenie...ja też muszę zadbać o przygotowanie roślin na duże mrozy.
Aga: ja też na to liczę w dniu dzisiejszym śniegu już prawie nie było, więc prace ogrodowe bez dodatkowych utrudnień Graszko: mnie też się podoba Martuś: masz rację, choć powiem Ci szczerze, że od jakiegoś czasu bardziej mi tęskno za Wigilią i już się nie mogę doczekać świąt . Martuś (3 koty) : witaj bardzo mi miło.
Witam Was w Nowym Roku Życzę Wam by był on dla Was bardzo pomyślny i by Wasze ogrody dawały Wam mnóstwo pozytywnej energii...no i zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia
W listopadzie była u nas zima (jak widać w moim poście z 27 11) więc czas na wiosnę w styczniu ...czy u Was też już jest tyle pąków na różach ?
U mnie nawet poziomki wypuściły stadko nowych listków.