Ewuniu Fruwaj do woli ,konar gruby wytrzyma testowałam sama a trochę warzeewamaj66 pisze:PofruwałabymTylko czy gałąź by mnie udźwignęła?
![]()
Wnuki będą mieć cudne wakacje
Grażynko dzieci faktycznie mają raj ale żeby się z babcią nie nudziły trzeba im stałe coś wymyślaćgracha pisze:Marysieńko jaki duży już tamaryszek jak na trzy latka ,,, brawa za pomysły i wykonanie skalniaków,,,poidełko dla ptaszków mam takie samew tym samym sklepie kupowałyśmy
,,, wnuczęta mają raj u Ciebie
![]()
![]()
Dzięki za pochwałyPEPSI pisze:MarysiuTwój ogród jest bardzo kolorowy, wszędzie pełno kwiatów, ślicznych dzieci.
A za własnoręcznie przerobiony skalniak - czapka z głowy. Jesteś zdolniacha.
U mnie dzieci z koca robiły sobie namioty "może kiedyś też będą miały fajne wspomnienia"ewamaj66 pisze:Czasem z nostalgia wspominam ogród mojego dzieciństwa. Była w nim podobna huśtawka, ale pamiętam i hamak z koca
Bogusiu dziękuję że doceniasz moją ciężką pracę ale teraz to już sama przyjemność i wielka radośćbwoj54 pisze:Marysiu!...ogrom pracy włożylaś...efekty wspaniałe. Kolorowo...wręcz bajecznie...rabatki dopieszczone , ciekawie zaaranżowane.Zdjęcie skalniaka i ptaszki na ścieżce ...powalają na kolanaZ wielką przyjemnością będę tu wracała
![]()
Mireczko wiesz jak to jest z naszych emerytur ciężko wyżyć a więc trzeba samemu kombinowaćMirabela pisze:Co raz to ciekawsze rzeczy widzę. O! Babcia Marysia ma złote rączki i pomysły. Tanim kosztem i można mieć wszystko co dusza zapragnie. Piękne kępy, nawet krzewy płomyków masz na ogrodzie. Pewnie są już dalsze pomysły na przyszły sezonPowodzenia życzę.