Ogród w sercu Borów
Re: Ogród w sercu Borów
A pierwszy raz zamawiałaś w Lukon Bulbs? Wysyłkowo? Jesteś zadowolona? Ciekawą mają ofertę!
- UlaL
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 cze 2013, o 23:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zamawiałam pierwszy raz, ale pośredniczył Pan, który osobiście jeździ do tej firmy. Zamówiłam 8 szt. takich najdroższych, bo wolałam mniej, ale piękne. Z tych 8 zakwitły 3 i żaden nie był taki jak zamówiłam (co do Pana, który pośredniczył mam zaufanie) więc zadowolona nie jestem i już nie zamówię.
To są te na zdjęciu nr 3 - pomarańczowy, nr 4 - niebieski i nr 6 - ten owszem ładny. Ciekawa jestem jak pozostałe 5 szt, może zakwitną na wiosnę
Pozdrawiam, Ula
To są te na zdjęciu nr 3 - pomarańczowy, nr 4 - niebieski i nr 6 - ten owszem ładny. Ciekawa jestem jak pozostałe 5 szt, może zakwitną na wiosnę
Pozdrawiam, Ula
Też nie lubię takich niespodzianek
Kiedy znowu odwiedzisz Łódź?

Kiedy znowu odwiedzisz Łódź?

- UlaL
Gdyby to nie tak daleko to wsiadłabym w autobus i pojechała. Ale tak poważnie to pewnie dopiero w następnym roku będziemy przejeżdżać, częściej to przez Łódź jedzie M (nawet dzisiaj jechał)
Ula
Ula
- Teniak
- 200p
- Od: 13 sty 2013, o 14:09
A czy Ty dziewczynko byłaś grzeczna że liczysz na Mikołajowy prezent?
Gdyby ten piękny worek był większy to mogłyby tam znalezć miejsce rośliny które jutro pojadą do Ciebie.
Irysy piękne,wiesz że je bardzo lubię.Moja" kolekcja" posadzona w polu czeka na lepsze miejsce i mój dobry humor.Może coś z nich wybiorę ,nie mam serca wyrzucić ponieważ były wśród nich perełki.Oby do wiosny.
Trojeść amerykańska zapakowana,nasiona z niej również.
Pozdrawiam.Teresa
Gdyby ten piękny worek był większy to mogłyby tam znalezć miejsce rośliny które jutro pojadą do Ciebie.
Irysy piękne,wiesz że je bardzo lubię.Moja" kolekcja" posadzona w polu czeka na lepsze miejsce i mój dobry humor.Może coś z nich wybiorę ,nie mam serca wyrzucić ponieważ były wśród nich perełki.Oby do wiosny.
Trojeść amerykańska zapakowana,nasiona z niej również.
Pozdrawiam.Teresa
- UlaL
Witaj Tereniu
I jak to jest - mówisz - masz. Oj te worki to dość duże są, specjalnie dla Ciebie pomierzyłam 70 x 53 cm. i dużo się do nich zmieści. Więc już wiem że jeden Ty zapełnisz, a drugi to może M, a czy byłam grzeczna, zapytaj, masz na wyciągnięcie ręki
Wiesz, pomyślałam, że chyba trzeci będę robić
, materiał już przycięty, tylko muszę pomyśleć nad wzorem, właściwie nie wiem, a kto ma go napełnić
Tereniu ściskam Cię mocno
i już się cieszę na roślinki
Pa, Ula
I jak to jest - mówisz - masz. Oj te worki to dość duże są, specjalnie dla Ciebie pomierzyłam 70 x 53 cm. i dużo się do nich zmieści. Więc już wiem że jeden Ty zapełnisz, a drugi to może M, a czy byłam grzeczna, zapytaj, masz na wyciągnięcie ręki

Wiesz, pomyślałam, że chyba trzeci będę robić

Tereniu ściskam Cię mocno

Pa, Ula
- UlaL
Tereniu
Iryski z ostatniego zdjęcia przyjechały w tym roku do Ciebie, będziesz też na wiosnę takie podziwiać - to niskie irysy.
Do usłyszenia
Ula
Iryski z ostatniego zdjęcia przyjechały w tym roku do Ciebie, będziesz też na wiosnę takie podziwiać - to niskie irysy.
Do usłyszenia
Ula
- terlica
- 500p
- Od: 24 mar 2013, o 07:26
Ulka wspaniałe masz te irysy! Bardzo lubię te kwiaty a i one chyba lubią mnie.Wsadziłam tej jesieni kilka nowych,cebulowych,zobaczymy co z nich będzie w przyszłym roku,bo znaczna część zaczęła już wychodzić z ziemi.
Pozdrawiam-Ewa
- Teniak
- 200p
- Od: 13 sty 2013, o 14:09
Ulka pamiętam że iryski przyjechały od Ciebie ale gdzie je posadziłam to jest pytanie.
Może wiosną się zorientuję jak zakwitną,
Pozdrawiam.Teresa
Może wiosną się zorientuję jak zakwitną,
Pozdrawiam.Teresa
- UlaL
Tereniu już dokładnie pooglądałam wszystkie roślinki od Ciebie, jeszcze raz bardzo dziękuję
i jeszcze nasionka, oj będzie się działo na wiosnę. Myślę że sama szałwia już wypełniłaby jeden worek, a pozostałe to pewnie trudno byłoby upchnąć do tego drugiego.
Tereniu, za Twoją zgodą umieszczam zdjęcia Twoich storczyków.

Tereniu, mówiłaś, że co niektóre dopiero kwitną, jak ta cała kolekcja będzie ukwiecona to dopiero jest widok. Widziałam i podziwiałam, to jest coś pięknego.
Pozdrawiam, Ula

Tereniu, za Twoją zgodą umieszczam zdjęcia Twoich storczyków.

Tereniu, mówiłaś, że co niektóre dopiero kwitną, jak ta cała kolekcja będzie ukwiecona to dopiero jest widok. Widziałam i podziwiałam, to jest coś pięknego.
Pozdrawiam, Ula
Niesamowita kolekcja
Szkoda, że nie wszystkie kwitną 

- UlaL
Witaj Izuniu
ależ Ty szybka jesteś, już zauważyłaś. Może pojadę do Tereni jak będą w pełni kwitnienia to popstrykam a potem pokażę.
Pozdrawiam, Ula
ależ Ty szybka jesteś, już zauważyłaś. Może pojadę do Tereni jak będą w pełni kwitnienia to popstrykam a potem pokażę.
Pozdrawiam, Ula
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Ło matko!
jestem pod takim wrażeniem, że słów mi brakuje
Teresko szczerze Cię podziwiam!
Ulka koniecznie zrób zdjęcia jak zakwitną.
Niesamowity widok!

Teresko szczerze Cię podziwiam!
Ulka koniecznie zrób zdjęcia jak zakwitną.
Niesamowity widok!
- UlaL
Witaj Aniu, chyba tak zrobię, ale mam do Tereni ponad 500 km., ale co tam, czego się nie robi dla przyjemności, oglądania kwiatów oczywiście.
Pozdrawiam, Ula
Pozdrawiam, Ula
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
O ja
ale kolekcja
Tereniu chylę czoła przed mistrzem

Tereniu chylę czoła przed mistrzem