Gdzieś daleko na pół.wschód cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
krasna101
Przyjaciel Forum - silver
Od: 5 gru 2011, o 21:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Gdzies daleko na pół.wschód....

Post »

Alu nie ukrywam,że jestem bardzo zaskoczona taką serdecznością i już dziękuję za nasionka.Może bedzie okazja,że bedę mogła zrewanzować się.Choć zdaję sprawę,że kolekcji Twoich kwiatków nie przebiję.Ale moze na wiosnę coś Ci wpadnie w oko z mojego ogródka to chętnie się odwdzieczę. Bardzo mocno pozdrawiwm i ściskam. p.s.A tak na marginesie- to zauważyłam,że w tym portalu istnieje taka serdeczność, chęć pomocy,zawierania przyjżni /co nie spotykane w dzisiejszych czasach/,ze az serce sie raduje. ;:167 Cieszę się,ze tu zawitałam na dobre :tan
krasna101

Post »

Alu nasionka juz doszły.Przysłałaś ich bardzo duzo więc wysiałam na 2 sposoby-część do gruntu,skrzynki a część zostawiłam na wiosnę gdyby coś mi nie wyszło.Jeszcze raz pięknie dziękuję ;:180
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit
Bożenko nie ma za co. Cieszę się ,że w przyszłym roku zagąszczą w Twoim ogrodzie.
krasna101

Post »

Juz lekka zima zagościła za oknem :roll: a tutaj będą pierwsze jesienne zdjęcia; Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
krasna101

Post »

c.d. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
miisia
100p
100p
Od: 5 lut 2013, o 17:03

Post »

Super wyglądają kwiaty w naturalnych pojemnikach z pni drzew,nic tylko wybrać się do lasu po te cudenka ; ;:65
Marianna
krasna101

Post »

Motylki i inne owady......... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
krasna101

Post »

Zima zagościła na dobre.Zawiało.I w te długie wieczory zostały tylko wspomnienia i przeglądanie zdjęć z miłych chwil z letnich spotkań na działce -szczególnie z wnuczkami.Oto kilka zdjęć ; Obrazek Obrazek Obrazek Malowanie biedronek na kamienich Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Przebieranki i tańce Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Pierwsze Urodziny wnuczka Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek i inne zabawy wnuczki Obrazek Obrazek Obrazek Obrazekkąpanie psa
krasna101

Post »

Moje zwierzaki/część/; Tu zdjęcie robione w domu.Mama z synkami wygrzewa się na parapecie Obrazek Obrazek kotek córki zwiedza Obrazek Obrazek śpiące kotki Obrazek jeden w domu,drugi na parapecie Obrazek malutki poznaje komputer Obrazek to jest wiejski kot,ktory przychodzi w zaloty do moich kotek.Ma piękny lisi ogon. Obrazek A teraz moje kroliki wypuszczone na wolność. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek spotkanie /niegrozne/
krasna101

Post »

Ponura,szara ta zima wiec milo powspominac i poogladać kolorowe letnie obrazki; [img]jezowkihttp://images65.fotosik.pl/519/ab13cf1c4de46d9fmed.jpg[/img] Obrazek [img]liliahttp://images61.fotosik.pl/517/f85d203fc5d1fc5emed.jpg[/img] Obrazek Obrazek Obrazek Zapraszam do poprzedniego watku; Moja wiejska posesja-wspomnienie lata 2011
krasna101

Post »

Dzis przestalo padać,sloneczko poświeciło więc pochodziłam po działce.przejżałam rabatki i juz zaplanowałam nowe miejsca na nowe rabatki bo duzo nowych rozsad bardzo ładnie zimuje w ziemiance.Jeśli nadal pogoda bedzie wiosenno-jesienna to chyba juz teraz za przekopanie tych wypatrzonych miejsc się wezmę,bo teraz duzo wolnego czasu a wiosną zawsze go brakuje. A na razie nadal letnie wspomnienia; Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Oprocz kwiatkow zaprezentowałam takie rożne 'ozdobki'. Na b.r. są zaplanowane już inne a pomysły czerpię z internetowych portali "stylowi pl." i "pomysłowi pl". Jeśli ktoś z tu obecnych za inne ciekawe portale na temat pomysłów ogrodowo-działkowych uprzejmie proszę o podanie mi :D
krasna101

Post »

dalszy ciąg wspomnień: Obrazek Obrazek Obrazek
krasna101

Post »

koniec jesieni i chryzantemy; Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek [Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 07:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Bożenko :wit
Wpadłam do Ciebie z rewizytą
Klimat wiejski ,to to co ja lubię :uszy
Masz ładne rabaty takie kolorowe ,dokładnie to co ja lubię ;:63
Mak i szkarłatka amerykańska prześliczne ,czy zbierałaś już nasionka .
Roweryk ;:oj
Bożenko ,mimo że dzieli nas spora odległość ,zimy mamy bardzo podobne ,ostatnio zasypana byłam 6 grudnia
pozdrawiam :wit
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
krasna101

Post »

Dorotko, dziękuję za miłe slowa. ;:180 Nie udało mi się z poprzedniego sezonu nazbierać zbyt dużo nasion gdyż szybko wszystko pozakwitało a następnie przyszły deszcze i dużo nasion przemokło,pogniło. Część nasion np. jak maków,czarnuszki .... rozsiewam na bieżaco.Najwięcej nazbieralam nasion/fasolek/fasolki pnącej wiec w tym roku gdzie tylko będzie możliwość wysadzę je. pozdrawiam
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”