Ogród za borem - Danio
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję dziewczyny za odwiedziny.
Trochę faktycznie trzeba było popracować, żeby ogarnąć dom, bo przecież jutro święto.
A pod wieczór wybrałam się z moim M na działkę. Ostatnio praca tak się nam układała, że praktycznie nie widywaliśmy się.
Zebrałam ogórki, pomidorki koktajlowe i gigantyczną kalarepę /fotki zrobię jutro/, a potem usiedliśmy sobie na nowej ławce i wreszcie mieliśmy czas dla siebie.
Słychać było tylko cykanie świerszczy, a niebiosa zafundowały nam cudny prezent w postaci ogrooomnego księżyca.
Dla takich chwil warto żyć.
Trochę faktycznie trzeba było popracować, żeby ogarnąć dom, bo przecież jutro święto.
A pod wieczór wybrałam się z moim M na działkę. Ostatnio praca tak się nam układała, że praktycznie nie widywaliśmy się.
Zebrałam ogórki, pomidorki koktajlowe i gigantyczną kalarepę /fotki zrobię jutro/, a potem usiedliśmy sobie na nowej ławce i wreszcie mieliśmy czas dla siebie.
Słychać było tylko cykanie świerszczy, a niebiosa zafundowały nam cudny prezent w postaci ogrooomnego księżyca.
Dla takich chwil warto żyć.
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- Danio
Śliczne maleństwo :P .
Serdeczne pozdrowienia Bożenko
Serdeczne pozdrowienia Bożenko
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- Danio
Witaj Jadziu, spałam, ale tym razem po weselu
Zabawa była przednia, o czym świadczą zakwasy w nogach. Sama ceremonia zaślubin trochę niesamowita, jak z Powstania Warszawskiego - przy huku grzmotów i i blasku błyskawic /burza rozszalała sie akurat w momencie, kiedy Młodzi sobie ślubowali/, przez chwilę nawet zgasło światło. Jednak kiedy wyszliśmy z kościoła było już po burzy i dalej wszystko przebiegało gładko.

Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- Danio
Jadziu, melduję wykonanie ciasta ze śliwkami oraz tiramisu na specjalne życzenie mojego syna. Jest to forma łapówki, bo wybieramy się pojutrze w okolice Wadowic do moich Rodziców, a moje "dzieciątko" musi zostać z pieskiem w domu.
Myślę jednak, że nie będzie skąpcem i się podzieli

Smacznego, proszę się częstować!
Jutro mam wolny dzień, jeśli tylko nie będzie padać porobię fotki nowych nabytków na działce.
Myślę jednak, że nie będzie skąpcem i się podzieli

Smacznego, proszę się częstować!
Jutro mam wolny dzień, jeśli tylko nie będzie padać porobię fotki nowych nabytków na działce.
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2