Zdjęcia z mojego ogrodu Mirka

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 12:44

Re: Zdjęcia z mojego ogrodu Mirka

Post »

Obrazekbyła z nami 13 lat,nie ma jej już 2 lata,wzięliśmy ja ze schroniska ,miała wtedy około dwóch lat,niestety były to chyba trudne dwa lata dla niej,bo mimo,że miała u nas super nawet to ona jezdziła w samochodzie na przednim siedzeniu nie ja ,była rozpieszczona to i tak lęk i strach w jej oczach pozostał do końca.....a może tylko tęskniła za byłym panem?bo do schroniska trafiła ponoc dlatego,że jej starsza pani odeszła ,nie będę miała już drugiego psa mimo,że bardzo chcę .....odchodząc bardzo cierpiała a ja nie byłam w stanie jej uśpić,i do dziś nie potrafię powiedzieć czy moja decyzja była słuszna czy nie :(

-- Pn 25 lis 2013 06:51 --

Obrazek
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazekpustynniki rozrastały mi sie cudownie do czasu,chyba nornice wzięły je za dobry kąsek

-- Pn 25 lis 2013 06:55 --

Obrazekkrwawnik,rośnie sobie przy płocie i super sie rozrasta

-- Pn 25 lis 2013 06:56 --

Obrazekpo nim zostały wspomnienia,mimo zapewnień ,że zimuje niestety nie :(
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazekprzypołudnik bedzie zawsze na mojej działce
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazeka to jest sprawczyni moich spustoszeń cebulowych na działce,szukając sposobów na pozbycie sie myszowatych ktoś napisał aby wsypać mąki do ich nor,nie dedukowałam dlaczego to miałoby pomóc tylko bez namysłu tak zrobiłam a efekt,sami widzicie myszka sie ucieszyła niesamowicie :;230 ktoś jedzonko podsunął jej pod nos ,i tak była zajęta że nawet nie uciekała przed aparatem.
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazeka teraz z innej beczki,gdyby ktoś mówił Wam że przystanek łuctok to dno i coś co sieje samo zło,to nie wierzcie byłam tam i zmieniłam zdanie,tak cudownej atmosfery i życzliwości nie spotkałam nigdzie
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mireczko , fajnie pokazałaś swoje fotki , zaraz dzień zrobił się jaśniejszy i chce się żyć. A teraz do obowiązków, czekaja :!: :heja
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Ogródek pełen marzeń cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2010, o 19:30

Post »

Mirko czy już kawusia gotowa, ja dopiero otwieram oczy :roll:
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Ogródek pełen marzeń cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Irenko,kawa zrobiona czeka na odpicie :D tylko musi troche przestygnąć abym sobie z samego rana nie poparzyła języka :D ,ja dzisiaj tez póżniej wstałam ale to dlatego,że musiałąm odespać wczorajszą pobudkę o 3 rano.
Awatar użytkownika
janka53
200p
200p
Od: 15 paź 2012, o 17:18

Post »

;:196 Mireczko witaj i miłego dnia .
Zapraszam janka53.Moje początki. :D
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O jak miło dostać buziaka z samego rana.Janko życzę słonka ;:3
Awatar użytkownika
janka53
200p
200p

Post »

Mireczko moje dolegliwości to głównie kręgosłup .Same zwyrodnienia .Wiem jak może cię boleć ;:196 .Miłego dnia .
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Janeczko,kiedyś budziłam sie w nocy 2czasami 3 godzina ból był nie do wytrzymania i do tego jeszcze głowa,więc pierwsze co to leki przeciw bólowe,teraz wiem to był błąd,poszłam do lekarza zrobiłam wszystkie badania i wyszło szydło z worka,w takim przypadku to tylko ruch po drugie ruch i po trzecie ruch,ćwiczenia,masaże,rehabilitacja,teraz jestem w tak szczęśliwej sytuacji ze mam ziecia,wiem teściowa i zięć nie idą w parze :;230 a jeszcze my oboje z pod znaku koziorożca,on uparty a ja jeszcze bardziej ale co do mojego kręgosłupa dogadujemy się świetnie,on pracuje w szpitalu rehabilitacyjnym,do którego mam przez ulicę mogę tam być o każdej porze,i mam różne zabiegi oczywiście zlecenia wystawia lekarz,ostatnio kupiłam sobie materac rehabilitacyjny,ośmiopunktowy,na pilota,leżysz i tylko klikasz a on cię masuje,natomiast zięć kupił mi matę fakira ,8658 punktów kolcowych,super sprawa,jedyne co muszę robić to nie przeciążać się siłowo i umiejętnie dżwigać Anię.
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Materac rehabilitacyjny ,tylko klikasz,mata fakira ,nic tylko latać ;:306 ;:306 ;:306
Też bym tak chciała,bo wiem Mirko jakie to sa bole.Pośmiac się tylko mozemy bo jak boli to chce sie ;:145 ;:145 ;:145
A zięciu musi być ;:196 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak babciu Jadziu,zięć jest ok :D a co do maty fakira to po poleżeniu na niej M się śmieje że można na plecach czytać Brailem :;230 ,bo są takie bąbelki po tych kolcach :D ale najważniejsze ,że troche ulgę przyniesie,bo wiadomo jak się już coś skrzywiło to i tak zostanie najważniejsze aby się rozlużniło to i mniej boli,a jeżeli nie super jest maść neokapsilgen ale tę maść trzeba używać z GŁOWĄ,dosłownie
Awatar użytkownika
janka53
200p
200p

Post »

Mireczko zawsze ciężko pracowałam .W 2007 roku podjęłam pracę w Niemczech .Babcia ważyła 120 kilo .Sparaliżowana,3 razy dziennie z łóżka na wózek i odwrotnie . Wtedy zaczęły się moje cierpienia .Teraz ręce bolą po komunijnych remontach .Tak bardzo się starałam nikt nie docenił .Zostałam sama ze swoimi bólami i troskami .Miłej NIEDZIELI . ;:196 ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”