Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Aguś,własnie czytasz w moich myslach,nie muszę i nie myłam.Do świąt jeszcze daleko,poszłam grabić przeklęte liście,to ważniejsze.
Gosiu,ja ostatnio tez ciągle sie pokładam,muszę iść zrobic sobie wyniki,bo kilka lat nie robiłam,za szybko się męczę.Pewnie wina nadwagi w tym jest,ale co zrobic jak nie chce mi się ruszać.
Gosiu,ja ostatnio tez ciągle sie pokładam,muszę iść zrobic sobie wyniki,bo kilka lat nie robiłam,za szybko się męczę.Pewnie wina nadwagi w tym jest,ale co zrobic jak nie chce mi się ruszać.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Hej Gosiu
ja posadziłam juz rózyczki i jestem bardzo zadowolona
Tez mnie jeszcze czeka grabienie lisci z trawnika...ale u mnie to pikuś 

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Małgosiu czasami wpadam poczytam i znikam ale dziś piszę świetne znajdujesz aforyzmy...
..a szaro -bura pogoda to wszystkim daje sie we znaki ale mamy internet i to jest to
..a szaro -bura pogoda to wszystkim daje sie we znaki ale mamy internet i to jest to

- malgocha1960
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Małgośka to smutne,co piszesz
Czyżby to ten od płotu,co malował ,jak było spotkanie u ciebie ?

- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Witaj Gosia w takich chwilach człowiek czuje niepokój jak to o sąsiada chodzi to nie prędko da się zapomnieć bo wszystko przypomina ,oby przyszły do ciebie weselsza nowiny i chwile.

- malgocha1960

Lucynko,to nie ten sąsiad.Ten naprzeciwko mojej bramy wejściowej jak stawiacie samochody.
Misiu,Dorotko,tragedia straszna,trójka dzieci w różnym wieku szkolnym.Miałam ich naprawdę za idealną rodzinę bez skazy.Facet do póżnych godzin nocnych siedział w warsztacie,kosił trawę,wszystko robił w obejściu.Pół lata i jesieni piłował drewno na zimę ,już mówiłam do M,ze chyba robi zapas na 5 lat ,bo nocy piłę było słychać.Nie wiemy co dzieje się w umysłach innych ludzi.
Jolu,wszystko będzie przypominać,zwłaszcza,ze powiesił się w lasku obok mnie,na pewno nie wyjdę prędko wieczorem,a o wyjściu samej do wiosny póki ciemno nie ma mowy.Sama jeszcze nakręcam sobie ten strach i robię sobie zwidy niepotrzbne.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Gosiu straszne to co piszesz....musiało cos bardzo go załamac jak machnał sie na swoje zycie...smutne, smutne to bardzo...moze nie miał bliskich osób koło siebie, z przyjaciółmi u boku zniesc mozna wiele....A czasem są ludzie o bardzo kruchej konstrukcji psychicznej.....załamujacy sie każdym niepowodzeniem ...smutne, młody człowiek...
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Małgosiu wstrząsająca historia, musiało go coś gryźć już wtedy kiedy po nocach piłował to drewno
A Ty nie gadaj głupot, że w nocy z domu nie wyjdziesz

A Ty nie gadaj głupot, że w nocy z domu nie wyjdziesz

- Malgolinka
- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Małgoś, smutna wiadomość...w takich chwilach zawsze zadaję sobie pytanie czy to odwaga czy tchórzostwo....żal rodziny 

Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
- malgocha1960
Dziewczyny,kiedy to się stało mniej więcej jak grabiłam liście i chodziłam koło tego lasku tyle razy w jedną i drugą stronę,a;le nie przyszło mi na myśl,żeby obserwować lasek,kiedy psioczyłam na liście z niego,a gdybym od czasu do czasu zerknęła w tamta stronę,może bym mogła zapobiec? Tego już nie będę wiedziała.Każdy jest zamknięty w czterech ścianach i nikt nie wie co dzieje się u sąsiada najbliższego.Tu wyjątkowo znajomość ogranicz się do zdawkowego dzień dobry.Kontakt miałam jedynie z sąsiadką,która zmarła ponad rok temu i z tym sąsiadem rozmawialiśmy przez płot jak zrobił sobie przerwę na papierosa,a że miał zakład lakierniczy to lubił pogadać sobie o plotkach z miasta.Przykre,ale nic na to nie da się poradzić.

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Gosia to nic by nie dało...widocznie miał taki plan i udało mu się go zrealizować.Smutne...przykre...Miałas dać sygnałka wczoraj jak zadzwoniłam-chyba,że jeszcze smażysz kotleciki schabowe-mniam mniam
- malgocha1960
Marzenka,przyjechali zaraz za Romanem znajomi i powiem szczerze,ze zupełnie zapomniałam. 
Zmarł też znany u nas i nie tylko pan Andrzej Bednarski,robił witraże na całą Europę.Wykruszaja się ludzie w moim wieku.
http://www.bednarscy.art.pl/
Zobaczcie jakie cuda robili.

Zmarł też znany u nas i nie tylko pan Andrzej Bednarski,robił witraże na całą Europę.Wykruszaja się ludzie w moim wieku.
http://www.bednarscy.art.pl/
Zobaczcie jakie cuda robili.