Zdjęcia z mojego ogrodu Mirka
- adamiec
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zdjęcia z mojego ogrodu Mirka
Mireczko teraz tylko herbatkę , coś żołądek zastrajkował ale już wszystko wraca do normy.Teraz muszę wyskoczyć z pod kołderki,obowiązki czekają . 

Irenko,dobrze,że mamy jakieś obowiązki to nas motywuje do wstawania i działania bo inaczej to byśmy chyba przespali ,ja wstaje bardzo wcześnie ,mąż do pracy na 5 ,potem budzi się Ania,a że już nasze stawy nie takie obrotne jak kiedyś to i czasu coraz mniej
tak nam się wydaje.

- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mireczko, święte słowa, człek myślał, że na emeryturze to świat zawojuje, a tu sił ubywa, romantyzm kości pieści a każdy dzień coraz krótszy jakby sfilcowany.
Wpadłam Cię odwiedzić i od progu narzekam, fe nieładnie.
Ale już się poprawiam i chwalę
piękne roślinki, bardzo zadbany ogródek i te ptaszęta
też lubię takie dekoracje.
Pozdrawiam

Ale już się poprawiam i chwalę

Pozdrawiam

- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
Mireczko,dostałam takiego paera że wszystkie doniczkowce wniosłam do altanki a jest tego sporo . Jutro pookrywam rabatki wysprzątam i gotowe do wiosny . Teraz będę karmiła dzikie kotki i palić w piecu kwiatkom.

Stasiu miło było Cię gościć
,a co do narzekania to nic nie szkodzi,przecież my kobiety mamy to we krwi a jak juz sobie ponarzekamy to z większą energią bierzemy się do pracy mówiąc do siebie że jednak nie jest tak żle 

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Mirko w pierwszej chwili myślałam że naprawdę ptaszek nie odleciał do złudzenia podobny do żywego...okular na nos włożyłam i sama z siebie
a wspomnienie lata są mile oglądane zwłaszcza wtedy jak jest szaro-buro za oknem...

a wspomnienie lata są mile oglądane zwłaszcza wtedy jak jest szaro-buro za oknem...

Misiu,witaj,ten ptaszek to prezent od mojej siostry,ona wie że ja lubię sztucznie ożywiać mo mini raj
,teraz po lecie troche mu się wyblakło od słońca
,a wspomnienia można wstawiać to i jak piszesz umili nam szare dni i szybciej zleci czas do wiosny,miłego dnia dla wszystkich

- janka53
- 200p
- Od: 15 paź 2012, o 17:18
Witaj Mirko .Pozdrawiam.Janka 53 . 

Zapraszam janka53.Moje początki. 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Nie mam kaliny,ale może
Miłej niedzieli 

- janka53
- 200p
- Od: 15 paź 2012, o 17:18
Mireczko dzięki
.

Zapraszam janka53.Moje początki. 

- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Ale ta kalina ma kwiatów
jest prześliczna, czy ona pachnie .

-
- Od: 13 gru 2009, o 15:40
Kalina to wdzięczny krzew zawsze super kwitnie, mam dwie i jestem nimi zachwycony.
Witaj Stasiu,niestety ta kalina nie pachnie,ale swoim kwieciem zastępuje wszystko,ale obok niej rośnie bez a ze kwitnie w tym samym czasie więc pachnie za dwoje
Zbyszku,masz rację kwitnie obwicie i dość długo,kule kwiatowe przechodzą jakby metamorfozę kolorystyczną ,zanim rozkwitną są zielone a w miarę rozkwitu bieleją a potem jest mnóstwo białych płatków na ziemi.
pozdrawiam
-- Pn 25 lis 2013 06:39 --
pysznogłówka

Zbyszku,masz rację kwitnie obwicie i dość długo,kule kwiatowe przechodzą jakby metamorfozę kolorystyczną ,zanim rozkwitną są zielone a w miarę rozkwitu bieleją a potem jest mnóstwo białych płatków na ziemi.
pozdrawiam

-- Pn 25 lis 2013 06:39 --