Mój Raj część II

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój Raj część II

Post »

Witaj Marysiu , czy robisz jeszcze coś na działeczce ,ja mam zamiar jeszcze wsadzić cebulowe ,kupiłam dzisiaj w Netto po 1,99 paczka :wit

Witaj Bogusiu cieszę się że o mnie pamiętasz ;:167 ;:196 Moje dalie , może rozpoznasz które są od Ciebie ;:88

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Grażynko, ja bardzo lubię takie nieforemne iglaki... Z czasem są najpiękniejszą ozdobą ogrodu... ;:333 A Dalie są cudne... Mam trzy krzaczki... Zamówiłam więcej, ale nie dostałam... Może w przyszłym roku przyjdą... Fioletowe w odcieniach... :)
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12

Post »

:wit Grażynko ,dziś byłam na działce ,porobiłam różą i hortensją kopczyki wygrabiłam liście z trawnika mam nadzieje że to było już ostatni raz.No i nie wiem co myśleć u mnie cebulowe zaczynają pokazywać kiełki,lilie posadzone w pażdzierniku mają 20cm jeszcze troch i zakwitną ;:109
Piękne masz dalie ;
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Też kupiłam koreankę :tan .Mam ją 2 dni :heja Od razu wpadła mi w oko ;:224
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Grażynko ale zbiory pomidorów, papryki. Bardzo ładna działeczka , masz tak małą powierzchnię a zagospodarowałaś idealnie. A Twoje gazanie przecudne.
Dorota
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Śliczne Dalie a pogoda rzeczywiście płata figle a roślinki zachowują się jakby był początek wiosny. ;:108
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p

Post »

Dorotko dorkowo dalie w odcieniu fioletu na pewno będą śliczne , sąsiadka obiecała mi biało-fioletowe , zachwycałam się nimi ;:oj

Marysiu ja już prawie na działkę nie chodzę ,jak wracam z pracy to już ciemno , dopiero jak będę miała niedzielę wolną coś tam jeszcze pookrywam,, moja jedna lilia jak wyszła z ziemi to zabrałam ją do domu i rośnie w doniczce ale nie sposób zabrać wszystkich wychodzących ;:306 ,, dalie jak rozrosną się będę mogła się z tobą podzielić jeśli chcesz :wit

Aniu będziemy czekać na szyszki u naszych koreanek :heja

Dorotko DTJ dziękuję za pochwały, cieszę się ogromnie że Ci się podoba, :wit

Joasiu dalie przypominają mi dzieciństwo ,zawsze rosły w ogródku mojej mamy ,dlatego nie może ich zabraknąć w moim
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

jak może mi się nie podobać te lilie piękne , i jaki fajny wnusio biega po ogrodzie z krasnalami. Oj wciągam się wciągam w te wasze ogrodowe historie.
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Grażynko ja też na działce nie byłam sporo czasu,w zasadzie można uznac sezon za zamkniety,jeszcze tylko w odpowiednim momencie muszę kapturki wrażliwcom założyć,miłego weekendowania
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p

Post »

Grażynko ja juz na emeryturce to mogę sobie pozwolić na częste przebywanie na działce .
a co do dalii to mia lam dużo w pierwszym roku ale nie miałam gdzie przechować to mi zmarniały i zrezygnowałam jak mozesz to powiedz na którym ogrodzie masz działkę.Dużo ;:3 .
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Grażynko ;:3
Pozdrawiam Alicja
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p

Post »

DTJ_1 pisze:jak może mi się nie podobać te lilie piękne , i jaki fajny wnusio biega po ogrodzie z krasnalami. Oj wciągam się wciągam w te wasze ogrodowe historie.
Dorotko przypomniałaś mi te piękne letnie chwile ,jak wnuki hasały po działeczce ,już znowu tęsknię do takich cudownych chwil ;:3

Obrazek
dorcia7 pisze:Grażynko ja też na działce nie byłam sporo czasu,w zasadzie można uznac sezon za zamkniety,jeszcze tylko w odpowiednim momencie muszę kapturki wrażliwcom założyć,miłego weekendowania
Dorotko pozostaje nam teraz tylko powspominać cudowne kwiaty w naszych ogrodach :wit
Kapturki kupowałaś gotowe czy sama uszyłaś :?:
MariaWy pisze:Grażynko ja juz na emeryturce to mogę sobie pozwolić na częste przebywanie na działce .
a co do dalii to mia lam dużo w pierwszym roku ale nie miałam gdzie przechować to mi zmarniały i zrezygnowałam jak mozesz to powiedz na którym ogrodzie masz działkę.Dużo ;:3 .
Marysiu ja mam jeszcze 2 lata do emerytury jak dociągnę oczywiście, :wink: tak sobie obiecuję że jak przejdę to z działki nie będę wychodzić ;:3 a marzenia czasami się spełniają ;:7
Moja działka jest przy Armii Krajowej a Twoja domyśliłam się że za szkołą nr 2, czy tak :?:

-- 22 lis 2013, o 20:39 --
alicjad31 pisze:Grażynko ;:3
Alu ;:196
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p

Post »

Grażynko 2 lata szybko miną dociągniesz niema innej opcji ,ale fajne te Twoje maluchy ja dziś byłam w szcz u swoich bo wnusia chora i nie mieli co z ną zrobić .Dobrze się domyślasz moja działka jest zaraz przy szkole nr2.Śliczną masz altankę "kiedy ja się jakiejś porządnej dorobię"?Tulipanki śliczne!!!!!
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Kapturki gotowe z all...mieli uży wybór w rozmiarach i zamawiałyśmy w kilka osób więc przesyłka to były grosze
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażynko a pokażesz co uplotłaś :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”