Moje ogródkowe zmagania cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: moje ogródkowe zmagania cz.4

Post »

lulka pisze:Iwonko, dla mnie to już jest tak oczywiste, że nie napisałam ;:223. Nogi oczywiście będą białe :D
Oczywiście :wink:

Ja lubię świece zapachowe o nucie owocowej, albo wyraźnie kwiatowej. Cynamon lub wanilia troszkę mnie "przytłaczają"
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zrobiłam właśnie porządek w świecach i znalazłam piękne zapachy ;:167
Kawowe, cynamonowe, czarna porzeczka, pomarańcza z bergamotką, która się obecnie pali, bożonarodzeniowa, różana... i mnóstwo tealight'ów. Jest tego trochę i cieszę się ogromnie! Muszę jednak dokupić cztery takie same świece do wieńca adwentowego, cokolwiek mi z niego wyjdzie.
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Iwonko a mnie kwiatowe nie powalają aczkolwiek nie przeszkadzają, słodkie za to wpływają kojąco na moje zszargane nerwy. Może spodobałaby Ci się gruszka z imbirem, ma fajny świeży zapach-zupełnie nie słodki. wzięłam na próbę, bo uwielbiam imbir. Jednak zapach nie roznosi się tak fajnie po domu jak te słodkie.
Aguś oj to masz aroma terapię jak ta lala ;:333. Możesz palić i piec jednocześnie. Na stronie Yankee jest świeca o zapachu pieczonego chleba, intryguje mnie ten zapach. W ciemno jednak nie zamówię, bo dosyć droga ta przyjemność-muszę najpierw powąchać. Z kuchennych zapachów proponują ;:224 :

Ciasto Limonkowe new
Ciasto Cytrynowe new
Gotowana Gruszka new

Bananowy Krem new
Sernik Czekoladowy new
Ciasteczko Kokosowe new

Żurawinowe Drożdżówki new
Świeży Chleb new
Szarlotka new

Chleb Bananowy new
Blueberry Muffin new
x-ag-a
---

Post »

Ciekawe zapachy :)
Mnie tu ewidentnie brakuje piernikowego - to byłby istny odjazd dla zmysłów ;:167
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś jest taki zapach, ale pod świętami. Zajrzyj tutaj http://zapachdomu.pl/Aromatyczne-k2.php . Można zwariować, nie biorę odpowiedzialności :;230
x-ag-a
---

Post »

Który masz na myśli? Miód i przyprawy?
O dżizas, po co ja tam zaglądam :twisted:
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lanie należy się Milence ;:124 ;:306 . Na początku grudnia zamówię najmniejsze świeczki, a te które mi się spodobają zamówię w dużych słojach. Tak naprawdę, to ta strona była mi potrzebna, bo wiele z proponowanych w sklepach świeczek pachnie tylko w opakowaniau, po odpaleniu już nie jest tak uroczo ;:222. Aguś mam na myśli Daylight : Piernik, jest w zakładce Kringle candle
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu, moja Singerka jest nawet sprawna, od lat była w naszej rodzinie, a przy przeprowadzce Mamy z Bydgoszczy na południe nie braliśmy jej, bo nie mieliśmy jej wtedy gdzie wstawić. Aż szkoda ją będzie przerabiać na stolik, ale u nas nikt nie szyje ;:131 Czemu nie pisałaś, że chcesz robić zakupy w Zapachdomu.pl, odkąd zrobiłam tam raz czy dwa zakupy, prawie co tydzień dostaję od nich kupon rabatowy na 10 do 30 zł - wykorzystałabyś sobie, one są ważne tylko kilka dni i przepadają. A ja dziś napadłam na Rossmanna i Biedronkę - w Biedrze Glade po 8,99 a w R. te "warstwowe" też w promocji po 12,99; do tego Airwicki też w promocji, zaświeczkowałam Mamę i siebie co najmniej do Świąt :D Woski YC można ze sobą łączyć :) Ja kwiatowe zapachy lubię, ale nie wszystkie - niektóre mnie drażnią. Z YC będziesz zadowolona, nie znam innych tak realistycznych zapachów. Co chwilę dochodzą nowości, można oszaleć (i zbankrutować) :wink:

-- Cz 21 lis 2013 12:41 --

A jak lubisz słodkie, to spróbuj koniecznie puder dla niemowląt i świeże pranie ;:167 Ooo i bzowy też był cudny, zero sztuczności. Tylko te ceny... 90 zł za duży słoik ;:223 No ale starcza na baaardzo długo.
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p

Post »

Milenko, a możesz udostępnić kupon? Też wypatrzyłam zpachy dla mnie.
Pozdrawiam, Iwona
x-ag-a
---

Post »

Nie no, z zakładki 'Przysmaki' chciałabym mieć wszystkie! ;:145
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Przypomniałam sobie jeszcze o ciut tańszej, wcale nie gorszej alternatywie dla YC. U mnie w BB jest ich sklep stacjonarny, znam świece i dyfuzory i też mogę polecić: http://aromanti.com.pl/
Z przetestowanych mam też świece Colony - też pachną i ładnie się palą - kupowałam co prawda w sklepie stacjonarnym, o tym sprzedawcy nic nie wiem: http://www.paradisi.pl/pol_m_Swiece-zap ... 3god4i8Ahw ale można obejrzeć, jakie smaki i ceny ;:109

-- Cz 21 lis 2013 12:51 --

Iwonka, jasne, zaraz popatrzę do maili, czy mam coś aktualnego :wink:
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja zwariuję ;:219
Milenko świeże pranie mam teraz w odświeżaczu sensorycznym, bardzo ładnie pachnie, a puder dla niemowląt na pewno wypróbuję. Teraz mam pudrowy róż z tego sklepu co ja kupuję, a do tego perfumy do domu ;:167 ;:167 ;:167 Kurcze w sumie to i w biurze mogę sobie świeczkę zapalić ;:223. Napad na sklep znaczy się udany ;:333 ależ będziemy sobie perfumić tymi świecami :lol:
Iwonko a co upatrzyłaś? W sumie, to chyba możesz do swojego biokominka dodać olej do świec. Też widziałam tam fajne zapachy
Aga oj tak przysmaki są fajne. Same nazwy działają na zmysły, a co dopiero jakby powąchać?
Ilonko już nigdzie nie zaglądam, bo pójdę z torbami. Takie zapachy fajne na świateczne prezenty ;:333
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p

Post »

Spacer na plaży, Sen nocy letniej, Puszysty ręcznik, Mandarynka i żurawina :D
Pozdrawiam, Iwona
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ciekawa jestem puszystego ręcznika ;:333. Rozbawił mnie zapach o nazwie jesienne wiatry ;:306, chyba go zamówię ;:306
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p

Post »

cokolwiek te wiatry znaczą....brzmi intrygująco ;:306
Pozdrawiam, Iwona
ODPOWIEDZ