Marysiu no cóż z kim przystajesz ,,,,,,, ale to fajna choroba tylko trzeba mieć dużo miejsca tak jak u Ciebie, to można jeszcze poszaleć No to witaj w klubie .Jestem ciekawa jak w przyszłym sezonie będzie sprawował się żółtek. Ta pierwsza różyczka to kto??? Monika czy Folklore ,albo żadna z nich .Jak ma się Virgo
Witam i ja
Oj i mnie dopada chciejstwo na róże, a raczej już dopadło bo w październiku dosadziłam kilka. I czyja to zasługa - Was kochane
Ale dzięki temu też dostrzegam to co mam od lat w ogrodzie i więcej zaczęłam czytać o różach i doszłam do wniosku że chyba mam też jedną różę historyczną, muszę o nią na wiosnę zadbać, bo chyba ich mało w naszych ogrodach.
Pozdrawiam, Ula
Marto różne roślinki zaczynają kwitnąć, nawet miodunki się rozchylają i skalnice mają duże pąki
Róża jest piękna i rośnie bardzo wysoka Grażynko nie odbiera nam rozumu tylko dziecinniejemy i realizujemy swoje młodzieńcze marzenia bo teraz mamy chyba więcej czasu na to
Jadziu a ja tak cichutko sobie powtarzałam wejdziesz między wrony itd......... no ale problem nie mam miejsca musi coś ustąpić ta różyczka jak dla mnie to NN rośnie bardzo wysoko a w przyszłym sezonie sprowadzę ekspertów do identyfikacji tych moich bezimiennych będzie wesoło a szykuje się silna grupa pod wezwaniem do tego rozpoznania jak się sprawuje VIRGO zobaczymy wiosdną, jest zabezpieczona Ulu u mnie też są chyba przynajmniej dwie takie różyczki historyczne ale to eksperci od tego wiosną zadecydują Marysiu ja jeszcze dojrzewam cały czas, na razie nic nie zamówiłam ale lista się wydłuża niebezpiecznie i chyba będę szukać sponsora wiosną
Dzisiaj zapraszam na spacer typowo jesienny
po takich kolorach w ogrodzie to tylko na śnieg trzeba czekać
Przywiozłam sobie jedną łodyżkę trawy z bukietu Mamy i jestem ciekawa czy uda mi sie ją u siebie wysiać z nasionek .Na razie łodyżka stoi w wazonie ,a pod wazon dałam papier ,żeby nasionka na ten papier się osypały .Jestem ciekawa co to za trawa ,ale jej pióropusz jest śliczny .Nelka na pewno rozpozna Twoje historyczne ,bo ona jest specjalistką od takich właśnie róż