Mój Kwiecisty Zakątek cz6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój Kwiecisty Zakątek cz6

Post »

Wandziu , dzięki. A marzenia są od tego by je realizować , początek już masz za sobą. ;:215
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

DZiękuję za wiadomość na ;pw;
Pospacerowałam po Twoim ogrodzie wszystkie kwiaty piękne ale twoje liliowce są przepiękne w życiu tyle nie widziałam ,idę się z tymi pięknymi widokami przespać (jak się da). ;:19
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
badzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lip 2011, o 19:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Tadziu, realizuję, realizuję marzenia, na ile tylko kasy i tchu starczy. Tylko że te ogrodowe marzenia nie mają zakończenia choćby realizować nie wiem jak. I to właśnie jest cudowne,że wciąż i wciąż i nie w pojedynkę lecz z całą armią cudownych ludzi stanowiących FO.
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Tadeo wybacz,że cie zaniedbałam ;:168 Normalnie nie wiem,jak to sie stało :oops: Ale obiecuje poprawę ;:196 Lecę oglądać twój wątek :tan
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Marysiu , moja kolekcja liliowców jest skromna. Dam ci kilka linków do obejrzenia , tamte liliowce to marzenie. ;:224 ;:224
Wandziu , tak do końca nigdy niemożna powiedzieć ,że w ogrodzie masz już wszystko o czym marzyłaś , bo ''w międzyczasie'' przybywa marzeń i roślin na rynku ;:oj ;:oj A tutaj warto bywać, marzenia spełniają się o wiele szybciej. ;:215
Lucy , nawzajem zaniedbaliśmy się. ;:171 Nie ma u mnie co oglądać , ze wstawianiem fotek mam problem. Nie raz bywałem u Ciebie , nic nie wpisałem. Zaraz biegnę do Ciebie. ;:65
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Tadek u mnie bieda z fotkami ;:oj Dlatego przeglądam twoje ;:138
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Oj tak.......marzenia na tym forum spełniają się zadziwiająco szybko. ;:108
I to jeszcze najczęściej z nadwyżką. ;:306
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Tadziu, czytam w wątkach lubelskich, że zimno już u was się zrobiło. W moich stronach nadal jest jesiennie i dość ciepło.Trochę się boję, żeby znienacka przymrozek nie złapał tej bezśnieżnej ziemi. Podsypałam kompostem nawet kloniki, czego nigdy wcześniej nie robiłam, bo nie wystarczało czasu. Pozdrawiam weekendowo!
Awatar użytkownika
Iga51
200p
200p
Od: 27 paź 2013, o 20:45

Post »

:wit Tadziu, znowu sobie pooglądałam Twoje roślinki na pierwszych stronach. Za oknem tak ponuro, że z przyjemnością spaceruję po Twoim ogrodzie. A może masz jeszcze jakieś "wspominkowe" zdjęcia, którymi się jeszcze nie pochwaliłeś? ;:108
Pozdrawiam. Iga
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Ja próbowałam z trytomami kilka razy z kapersów z biedronki to po wsadzeniu w ziemię wiosną ginęły mi od razu,nawet jednego sezonu nie miałam.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witaj Tadziu!
Jaka u Ciebie pogoda? Przygotowany już ogród do zimy? U mnie wciąż temperatura na dużym plusie i nie ma mowy o śniegu czy mrozie, więc z okrywaniem i kopczykowaniem czekam.
Dobrego dnia!
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Tadziu!...moje roślinki zabezpieczone na zimę, a pogoda z dnia na dzień coraz bardziej zblizona do wiosennej. ;:108 Temperatura w granicach 8C . Wczoraj cały dzień mżyło a jednocześnie było bardzo ciepło.Cebulowe na siłę wyglądają spod ziemi...
Coś znowu nieciekawie dzieje się... ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Co Ty wypisujesz ;:223 jak skromna kolekcja, przecież na forum mało kto ma tyle odmian ;:131
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Lucynko, u nie od dawna nic nie wstawione ;:185 ;:202
Grażka , oj tak , tak. Teraz tylko marzę o większej ilości terenu do nasadzeń ;:131 :wink:
Wandziu , były zimne dni, ale teraz bardzo ciepło jak na drugą połowę listopada. Ostatnie 3 dni 8-10* na termometrze, dzisiaj rano +5 ;:oj Na sobotę zaplanowałem okrywanie , ale nie wiem co robić. Maja znowu ocieplenie na początek grudnia zapowiada. I to na dłużej . Na okrywanie najlepiej jest , jak ziemia lekko przemarznie na kilka cm.
Pozdrawiam cieplutko. :D
Iguś , mam jeszcze trochę fotek , na razie nie wstawię, ale jak tylko będę mógł , zrobię to.
Gosiu , tak to jest z kapersami. W tym roku 4 kupiłem , tylko jeden nie wyrósł. Za to dwa w jednym kolorze , Z Juniorem tak zawsze. Koniec z nim.
Aguś , też jestem w rozterce. Od poniedziałku jakby zimowa pogoda, a w następnym tygodniu znowu ma być cieplej . Nawet -10* w nocy to jeszcze nic. Każda roślina to wytrzyma. Przemarznięta ziemia to gwarancja lepszego zimowania. W błocie też nie za dobrze roślinom ,do tego przysypanym ziemią.
Bogusiu , nieciekawie z pogodą. Za ciepło i sytuacja powtarza się. Znowu w styczniu krokusy będą kwitły a w lutym zmarzną. Każdy rok jest inny i może sytuacja nie powtórzy się. Tulipany bardzo póżno posadziłem , choć te nie wysadzą ''nosów''.
Aniu na forum są kolekcje kilkakrotnie większe od mojej. Ismena to pewnie już czterocyfrową ma. W tym jedną sama wychowała i zarejestrowała. Do tego setki siewek. Jak poczytasz wątki liliowcowe , odnajdziesz osoby ,które mają duże kolekcje i odmiany zarejestrowane w ostatnich latach. ;:333
Awatar użytkownika
Iga51
200p
200p
Od: 27 paź 2013, o 20:45

Post »

Tadziu, będę cierpliwie do Ciebie zaglądać, a nuż.........coś się pojawi. ;:173
Pozdrawiam. Iga
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”