Jola cieszę się widząc Cię

Barabella pisze:Jakie piekne bąbki Ci z chryzantem porosły.... Ja swoje bardziej na bukiety hoduje.... Lubie kwiaty w wazonach....
Kochane moje - żadna w tym moja zasługa a tym bardziej profesjonalizm - kupiłam takie w tym rokue-babcia pisze:No Kochana chryzantemy zawodowo zaokrągliłaś.![]()
![]()
Dzięki Romciu w imieniu chryzantemkiRomciaW pisze:Może jeszcze zakwitnie, na wtorek 13 stopni zapowiadająŚliczny róż tej chryzantemki
Olusiu, spokojna Twoja poczochrana, jeszcze Ci się znudzę ....Olusia pisze:Ruda , zacznij żebraninę wcześniej bym mogła wszystko naszykować i zabrać do Sulejowa .
W 2014 roku proponuję spotkanie w Sulejowie 13-15.06.
postanowiłem założyć rabatę chryzantemową - miałem dotychczas jedną ogrodową chryzantemkę, teraz już mam dwie, a w następnym roku ma być ich ... ile się daRuda2011 pisze:Chryzantemki też powoli kończą czas kwitnienia,
Myślę dokładnie to samo Anyany57 pisze:postanowiłem założyć rabatę chryzantemową - miałem dotychczas jedną ogrodową chryzantemkę, teraz już mam dwie, a w następnym roku ma być ich ... ile się daRuda2011 pisze:Chryzantemki też powoli kończą czas kwitnienia,![]()
jakże to piękne kwiaty i kwitną kiedy już szaro i ponuro na ogrodzie.
RomciaW pisze:Nie można