Mój jest Ten kawałek podłogi...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tomaszkowa
500p
500p
Od: 28 paź 2013, o 17:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój jest Ten kawałek podłogi...

Post »

Masz rację. W mieście 130 tysięcznym Martę też nie jest trudno znaleźć ;:138
Pozdrawiam. Beata.
Marginetka
500p
500p
Od: 28 sty 2013, o 12:33

Post »

:D
Obyś częściej chciała mnie szukać :wink:
Miałyśmy wczoraj bardzo miłe spotkanie. Beatka odwiedziła mnie z najmłodszym synem swojego męża :wink: słodkim, grzecznym, trzyletnim Bartusiem.(nie wiedziałam, że można być tak grzecznym :D )
Mam nadzieję, że trochę się na forum rozkręci. Ma wspaniały,pięknie urządzony dom i ogród :D i największe ;:167 dla zwierzaków jakie znam :D
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zdziwisz się, ale są grzeczne dzieci też. Mój synek taki jest :wink: . Oczywiście jak każda mama jestem nieskromna i się chwalę, ale to prawda i ci co go poznali mogą potwierdzić.
Teraz czekamy aż Beata otworzys wój wątek :wit
Awatar użytkownika
tomaszkowa
500p
500p

Post »

Marginetka pisze::D Ma wspaniały,pięknie urządzony dom i ogród :D i największe ;:167 dla zwierzaków jakie znam :D
To jest potwarz i pomówienie. Dom nieurządzony a ogród w powijakach. Co do zwierzaków - lubię - ale niektóre za długo się gotują :;230 Masz Martuś wyobraźnię :roll:
Co do syna mojego męża - święta prawda :) ;:167
Marta byłam wczoraj jeszcze na Kobylińskiego i nic nie wpadło mi w oko. W związku z powyższym zakupiłam dziecięciu bułę, parówę i w porze obiadowej udaliśmy się do Grabi. Tam szykują się już do zimy i wszystko obsypują korą. Pani przyjęła mnie jak zwykle miło..... i oczywiście wyjechała stamtąd z hoją kanadyjską, 2 kulistymi bukszpankami. Dzisiaj to wszystko wsadziłam nie zapominając oczywiście o hortensji zakupionej w "J". Nie za bardzo byłam zadowolona z efektu więc udałam się do sąsiada. Wyszedł do mnie w koszulce na krótki rękaw, przeżuwając paszczą resztki obiadu. Był lekko zdziwiony bo nie często tak sobie do niego przychodzę :lol: . Prosto z mostu wyjaśniłam mu, że kępa trawska którą on posiada jest dla niego stanowczo za duża. Zaś ja owszem, z grzeczności nie odmówię przyjęcia jej części, tym bardziej, że wydaje mi się iż posiadam dla niej miejsce. I tak przytachałam pół kępy pasiastej trawy i zasadziłam nieopodal wyżej wymienionych nasadzeń. UFFFFF.... Sezon na sadzenie uważam za zakończony. ;:224

Martuś na wiosnę koniecznie musimy wybrać się do Grabi bo naprawdę warto :)
Pozdrawiam. Beata.
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Beatka! ;:333 Tylko pozazdrościć sąsiada :;230 Już wyobrażam sobie minę moich, gdybym im coś takiego powiedziała. Jak nic byłabym winna śmierci biedaka z powodu zakrztuszenia! ;:209 Jak przyda Ci się runianka japońska lub trzmielina, to podjedź do mnie (po drodze do Marty). Chętnie oddam w dobre ręce! I to nawet całą kępę ;:306
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Marginetka
500p
500p

Post »

:lol: :lol:
Beatka, proszę tu ze mną na temat domów i ogrodów nie dyskutować( trochę ich w życiu widziałam :wink: Ja z Tobą nie dyskutuję na temat mebli- Nie śmiałabym ;:209 :lol: ;:306 )
Reakcja moich sąsiadów byłaby taka sama jak sąsiadów Renaty ;:306
Marzenko, oczywiście wierzę, że Twój synek jest ;:167 . Jestem po prostu przyzwyczajona do innych dzieci :wink: (Kiedyś w biurze, jednego chłopczyka musieliśmy wyciągać z przewodu wentylacyjnego, do którego wszedł po uprzednim wejściu do pokoju Szefa, odsunięciu jego biurka i otwarciu drzwiczek zabezpieczających właz- Rodzice prezentowali luzzzzz a On roznosił nam biuro i nie chciał go opuścić bez kilku łupów takich jak, kalkulator, parasol i markowe pióro :wink: )
Beatka, co tam Grabie, My musimy kiedyś jechać razem do Szmita :wink: :D
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś, z ciekawością do Ciebie zaglądam, ale dużo mam najpierw do przeczytania, więc tymczasem serdecznie pozdrawiam! ;:196
Awatar użytkownika
tomaszkowa
500p
500p

Post »

Marginetka pisze::lol: :lol: Beatka, proszę tu ze mną na temat domów i ogrodów nie dyskutować
No dobra. Przyjedziesz, zobaczysz. :roll:
Marginetka pisze:: Reakcja moich sąsiadów byłaby taka sama jak sąsiadów Renaty ;:306
Moi sąsiedzi już się przyzwyczajają. Fama poszła :heja
Marginetka pisze::Beatka, co tam Grabie, My musimy kiedyś jechać razem do Szmita :wink: :D
A w życiu tam nie pojadę. Jeszcze czego!! W kaftanie byś mnie musiała do dom odwozić ;:224

Renatko po rośliny zadarniające, to ja chętnie nawet nago po śniegu mogę polecieć. Witki mi od pielenia opadają już ;:oj . Ale to już chyba na wiosnę bardziej?
Pozdrawiam. Beata.
Marginetka
500p
500p

Post »

Aguś, witaj w moich skromnych progach :D
Beatka, Ty, taka opanowana osoba? :wink: :D Nie wierzę! Zapomniałam zapytać, Tomek angażuje się w zakupy roślinne? 8-)
Jak tak dalej pójdzie to wiosną będziesz darła darń z trawnika (pomimo, że się zarzekasz, że nie ;:306 )
Renatka, Ty się na żadne odbieranie osobiste roślin nie zgadzaj! "nago po śniegu" przyleci a to ładna kobieta jest :wink: :wink:
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Beatko! Kiedy Ci pasuje! Ale choć bambosze na nóżki załóż, bo chora w ogrodzie się nie przydasz :;230
Martuniu! "Szczęście mojego męża jest moim szczęściem", a niech chłopina popatrzy! ;:oj Ja już stara, to co mu mam żałować ;:209
To ja cholibka zrezygnuję z zabiegów i za porządki się biorę... :oops:

-- 14 lis 2013, o 16:17 --

A co do Szimita... ja dziś zamawiałam w ,,Bylinowym Raju"... ;:170 Zapłacę przelewem, coby H nie widział ile ;:202 ....
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
tomaszkowa
500p
500p

Post »

Marginetka pisze:Beatka, Ty, taka opanowana osoba? :wink: :D :
Taaa. Opanowana byłam a później zaczęłam się budować ;:163
Marginetka pisze: Zapomniałam zapytać, Tomek angażuje się w zakupy roślinne? 8-)
Tomaszek raz pojechał ze mną do szkółki i nigdy więcej ;:14 Wydaje mu się, że nasza działka ma 1 h i zażyczył sobie np. świerk srebrny na bąbki ;:224
Marginetka pisze:Jak tak dalej pójdzie to wiosną będziesz darła darń z trawnika (pomimo, że się zarzekasz, że nie ;:306 ):
Już się nie zarzekam. Przypomniało mi się, że jak już zrobią mi do końca taras to będę robić rabatę wzdłuż całości - jakieś 18 metrów ;:224
Marginetka pisze:a to ładna kobieta jest :wink: :wink:
Marta jak będziesz tak ze mnie dworować to normalnie focha strzelę.
Pozdrawiam. Beata.
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Martusiu, jak ja Ci zazdroszczę tej ziemi klasy 3.... U mnie to piach.... suchy piach.... no chyba ze popada jak w tym roku wiosną.... Wtedy robi się jezioro, potem bagno, ale dalej pozostaje piach.... i bez obornika warzywa nie rosły by mi chyba wcale....Ale za to dom stoi na 3 klasie ;:306 ;:306 .Dobra ziemia na ogródek ;:306
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Na takiej klasie ziemi można zaszaleć a u mnie glina. ;:306
Awatar użytkownika
tomaszkowa
500p
500p

Post »

Martusiu a gdzie Ty się podziałać?
Pozdrawiam. Beata.
Marginetka
500p
500p

Post »

Ech, już jestem, miałam 2 dniową, czułą randkę z toaletą :? :wink:
Aniu, wiedziałaś gdzie budować dom :D
Glina nie zawsze jest zła :D
Beatka, co kupiłaś? (bo, że coś kupiłaś to już wiem! :D )
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”