Aniu jeśli się zdecydujesz na brzozy to koniecznie daleko od rabat bylinowych, mają płytki system korzeniowy i wyciągają z gleby wszystko co najlepsze. W moim ogrodzie jest kilka, ale z jedną na wiosnę na pewno się pożegnam, bo berberys i pigwowiec który rośnie w pobliżu marnie rośnie.
Dorotko masz rację, brzozy choć ładne nadają się tylko do dużych ogrodów i w dodatku powinny być sadzone daleko od bylin
Alicjo zgadzam się z Tobą w każdym calu, koniecznie trzeba przemyśleć miejsce dla tej piękności
Gosiu oby nie, nie zniosłabym kolejnej opóźnionej wiosny
Aguś-AGNESS bardzo lubię szyć, na razie się uczę, bo maszynę mam dopiero od kilku lat, ale już kilka zasłonek, poduszek i innych dekoracji uszyłam. W tej chwili pracuje nad zasłonkami do kuchni i korci mnie strasznie żeby je wam pokazać
Aguś-Kochammmkwiaty tak to już jest z nami kobietami, że nawet jak odpoczywamy w głowie już planujemy kolejne zajęcia. Zazdroszczę facetom potrafią się wyłączyć i jak twierdzą nie myśleć o niczym.
Kasiu dziękuję za przepis
Martuś oczywiście masz racje

stworzyć piękny ogród to też sztuka i każdy z nas tu na forum ma coś z duszy artysty
Zuzka gdy miałam piesa to jego ulubionym miejscem także była wycieraczka teraz zostały koty, które ostatnio okupują kaloryfer w kuchni
Kilka moich ulubionych kłujaków