Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Jestem kochane kawiareczki ;:196 Ale fajnie ,ze wpadłyscie domnie z ranka :heja
Jeno musiałam rozpalić w c.o....jak mi sie marzy nowy piec ;:173
Znowu miałam jakieś towarzyskie , wyjazdowe sny...to chyba przed tym wyjazdem tak mnie bierze....
U mnie leciutki przymrozek :roll:

Obrazek

Tadziu u mnie była ładna pogoda wczoraj,narzekać nie można...a ksieżyc na wieczór ;:oj pomarańczowy był na poczatku...śliczny ;:108
Marzenko...zamysliłam sie ...gdzie ty sie tak długo podziewałas kochana ;:4
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Keetee pisze:Jestem kochane kawiareczki ;:196 Ale fajnie ,ze wpadłyscie domnie z ranka :heja
Jeno musiałam rozpalic w c.o....jak mi sie marzy nowy piec ;:173
A nie palisz na okrętkę, żeby tylko dokładać? Mi się coraz częściej udaje wieczorem napalić tak, ze rano jeszcze żar jest i tylko dorzucić trzeba...no ale moje dzieci chodzą o takiej porze spać, że nie trudno ognia upilnować...

To chwytam kawę (o ile Ania całej nie wypiła) i lecę śpiochy budzić, wpadnę po dolewkę, jak wrócę z przedszkola, bo dziś trudno się dobudzić...
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

survivor26 pisze:Dorotka to chyba zaspała śniąc sny o różanej potędze :)
Pat no..z tego różanego świrka są te sny... ;:130 :roll: Ale niebawem juz wszystko bedzie posadzone i szlus
Piec Pat mam badziewny ;:222 Na dodatek pale drewnem , wiec sama sobie wyobraz... ;:222
Noca wygasa , wstaje rano i wszystko od poczatku...
Marzy mi sie taki coby dobę trzymał...może mi sie uda go capnąć przed zima ...byłoby super ;:173
Aneczka siadaj ,juz polewam ;:304
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Doti , polewaj , ja też przysiądę. :D Na przebudzenie mocna ;:108
Teraz jeszcze pikuś , ale jak tęgie mrozy przyjdą taki piec będzie mocno uciążliwy. Rano w domu temperatura znacznie spadnie. ;:oj
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tadziu tak mam juz kilka zim....daje radę...jak duze mrozy to nastawiam budzik i dorzucam.... ;:223 Dlatego nie lubię zim...bo to dla mnie dość uciażliwe...ale jak zmienię piec na jakiś luzacki to chyba impreze zrobię z tej radosnej okazji :heja Pocieszające jest to ze 4 i poł miesiąca i wiosna ;:65 Tadziu u mnie zawsze kawa mocna , tylko Robaczek sączy latte ;:108
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

No to ja już rozumiem, czemu tak zimę postponujesz :wink: Ja lubiłam zawsze po zeszlorocznym sezonie na kuchni kaflowej, to przy nowym piecu wręcz ją uwielbiam :) Pikny wschód słonca był i choć się ostatecznie nie pokazało, to jakiegoś powera nabrałam.... chyba sobie puknę ścianę :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pat....piec piecowi nie równy...no taki mam na razie :wink: ,nie ma co narzekac...ale liczę na zmianę :uszy Ja się tez dzis zamierzam puknąc ;:306 Tylko ,ze ja chyba będe to cichaczem robic w nocy ;:108 Hm... własnie przypomniałam ,że dziecko ma spotkanko rodzicowe...i śmigam zaraz na 10 tą ...wchłone tylko jaka fritate wg fantazji kucharza i bziuuum ;:65
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dorotko i ja się przysiadam na kawkę..... u mnie zimno, szaro.... kawa w miłym towarzystwie jest baaaardzo mile widziana ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agunia siadaj siadaj ;:196 a wiesz robię porzadki z moim winobluszczem....i wianki będę motać :uszy Zobaczymy co mi z tego wyjdzie :wink:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dorotko wicie wianków to naprawdę niesamowicie przyjemne zajęcie.... relaksujące, odstresowujące..... jak zaczniesz, to nie będziesz mogła przestać 8-) A ja z niecierpliwością czekam na efekty :tan
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguniu...zobaczymy jak mi pójdzie....na pewno porobię kule, bo lubie tak wykorzystywać zbędne długaśne pędy...no i chciałabym wianki...ale to bedzie mój pierwszy raz :uszy
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Jak na 10 to już Cię pewnie nie ma. Ja mam luksus palenia bo piec gazowy dwuobiegowy, ale za to cena ;:oj zima i luksus kosztuje :? Dorotko gdzie Ty się znowu wybierasz :?:
Sadź róże! bo podobno zima idzie, a póki co dobrego dnia może się rozchmurzy i nam też zaświeci ;:3 ;:3 pięknego dnia i tygodnia tyż! ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Marysiu, ostatnio kolega robił porównania - pieca na gaz dwufunkcyjnego i takiego na ekogroszek. I do minus 10 stopni koszty ogrzania na m2 powierzchni są porównywalne :D Gorzej potem, ale co luksus to luksus ;:333
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu u mnie piękne słońce...przepiękne po prostu , to u ciebie pewnikiem tez ;:3 Pieca zazdroszczę.. ;:173 .moja sasiadka ma jakiś super oszczedny piec gazowy...i mało ja kosztuje,ale zakup samego pieca to był ogromny wydatek ;:108 Jak dobrze pójdzie to zaopatrzę się w piec taki jak dla mnie akuratny....i oby wyszło ;:170
Jak na razie ...nigdzie sie nie wybieram ;:218 ...choc z mama rozmawiałam wczoraj...i słabo sie czuje :( A róże posadzę...niech na tylko dadzą mi szanse i przyjadą :;230
Aneczka, bardzo cenne sa takie wyliczenia, tylko wszystko inne musi byc porównywane równiez, okna, izolacja dachu , ocieplenie domu...Ech jak mam dość tych budowlano-remontowych spraw, zdecydowanie wolę te ogrodowe ;:108

spadam montować obiadek :wink: dzisiaj pulpeciki w sosiku pomidorowym z kaszą gryczaną i surówka z białej kapusty :wit

Obrazek

Chewdelight

pięknego dnia wam życzę kochani ;:196
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Hej Dorcia ty jeszcze błagam nie odliczaj do wiosny ,mnie sie jeszcze wydaje że jast tak fajnie,ciepło i póki co latam na górkę udając że sezon sie nie skończył. ;:224
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”