krasna101 pisze:Jolu ,masz racje,ze mam fajnie z sasiadami ze szklarniami pelnymi kwiatow,bo przy okazji i ja korzystam np.teraz nadal mam kolorowo ponieważ mam kilka doniczek roznych chryzantem.Nie udalo się sąsiadce wszystkich sprzedać na Wszystkich Swiętych wiec podzieliła śię ze mną.Zdjęcia te umieszcze póżniej gdyż nadal mam w aparacie bo sama nie umiem wgrywać do komputera-czekam na wizytę syna.Mobilna to ja jestem az zanadto bo sama mieszkam.2 corki wyjechaly-jedna w warszawie,druga w Toruniu a jedynie syn zostal w Suwalkach.Wszyscy maja juz swoje rodziny wiec i dla mnie mniej czasu.Za to ja trochę podrozuję najczęsciej do Suwalk. Ja już emerytka a Ty jeszcze pewnie młoda kobietka, skoro masz małe dzieci.Ale myślę,ze różnica wieku nie przeszkodzi nam w zawarciu blizszej znajomosci dzialkowej.
Ale fajnie,chryzantemy

.Ja w tym roku kupiłam kilka przecenionych,po 1zł w Obi.W dobrym stanie.Posadziłam do ogródka i spróbuję przezimować.Obsypię jakąś korą.
Widzisz,to super,że Ty mobilna,bo ja sama nie jeżdżę

.To zapraszam na wiosnę lub w lato.
Różnica wieku jakaś jest,ale pewnie się dogadamy
A nawet i teraz możesz,tylko raczej rośliny już śpią,to niewiele widać(do tego okryte obornikiem

)...chyba,że na kawkę
Tylko daj znać,to adres podeślę
Dziś znowu będę w Obi...może coś upoluję
To napracowałaś się z tymi porzeczkami