Ogródek-kalejdoskop-lojki
- mamafrania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki
Jolu powoli nadrobisz zaległości tak jak ja 

- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Witam serdecznie Aniu jak tylko zobaczyłam twój płotek i roślinki zaraz zachciewa mi się coś robić w ogrodzie ale późny mój zapłon już zimno i pozostało mi jedynie okrywanie mam nadzieję że zdążę przed przymrozkami powietrze coraz ostrzejsze.Jak wspomniałaś mam zaległości więc pędzę do ciebie zwiedzać jakoś człowiek a przynajmniej ja tak mam że chodzę tymi samymi ścieżkami więc bardzo się cieszę że jesteś
W tym roku ta różyczka mi się odwdzięczyła kwiatem więc podzielę się z Tobą jej obrazkiem. 

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Jolu śliczny bukiecik,a róża słodziutka

-- 16 lis 2013, o 20:09 --

-- 16 lis 2013, o 20:09 --

- mamafrania
Na drugim planie pięknego iryska dojrzałam.
Ja też nie biegam po całym forum, bo zwyczajnie nie mam czasu....Ale tez wracam na dawne ścieżki
Zaglądaj więc do mnie częściej, bo jeszcze może się coś dziać
nikt nie zna dnia ani godziny

Ja też nie biegam po całym forum, bo zwyczajnie nie mam czasu....Ale tez wracam na dawne ścieżki

- lojka 63
- Kontakt:
Witaj Jadziu ,witaj Aniu .
Jadziu jak zwykle nie wiem co u ciebie bo dawno już nie byłam a wy pędzicie z wątkami ale się poprawię mniej szycia i gotowania i już znajdzie się czas
w tym roku nie udało mi się być na zlocie ale jak tylko się da i będzie to mam nadzieję że będę szkoda nie wykorzystać takiego spotkania , a Ty w tym roku byłaś?Zdrówka życzę i zapraszam jak najczęściej .
Aniu masz rację w środku były mieczyki ale w tym roku nie wiele mam zdjęć wesele córki i cały rok jakiś trudny był liczę że następny się poprawi.a to dla was dziewczynki.

Jadziu jak zwykle nie wiem co u ciebie bo dawno już nie byłam a wy pędzicie z wątkami ale się poprawię mniej szycia i gotowania i już znajdzie się czas

Aniu masz rację w środku były mieczyki ale w tym roku nie wiele mam zdjęć wesele córki i cały rok jakiś trudny był liczę że następny się poprawi.a to dla was dziewczynki.

- mamafrania
No jak się przyjrzałam lepiej , to faktycznie liście ma mieczyka, ale ja ciągle myślę o irysach , bo je uwielbiam, wię cwidzę je wszędzie, nawet tam gdzie ich nie ma 

- lojka 63
- Kontakt:
Iryski też są a jakie kolorki cie interesują jakieś mam ale nie rewelacja mogę jeszcze wykopać. 

- mamafrania
Jolu mnie interesują wszystkie ciemne kolory i takie dwubarwne ....ach temat rzeka
.Im dłużej patrzę tym bardziej zaczynają mi się podobać wszystkie poza herbacianymi 

- lojka 63
- Kontakt:
Teraz nie pamiętam co gdzie mam ale mogę troszkę wykopać może uda się ci przetrzymać a zobaczysz czy ci się spodobają na wiosnę o ile zakwitną bo nie od razu kwitną tylko szybko sie rozrastają zobacz na mój drugi wątek na "Starej górce "to tam kwitną takie w tym roku sadzone za chwilę się ci wpiszę z tamtego wątku to mnie znajdziesz bo z tego podpisu jakoś nie daje się wejśc coś źle zrobiłam.To zobaczymy. 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu śliczny bukiecik i śliczne wspomnienia. Miło ogląda się takie kolorowe fotki..... już tak zimno na dworze, a takie widoczki aż rozgrzewają 

- mamafrania
Niech na razie rosną u Ciebie .Wiosną popatrzymy, pomyślimy,może jakaś wymianka się uszykuję 

- lojka 63
- Kontakt:
Witaj Agniesiu widzę że Ty już twardo pracujesz nad Świątecznym wystrojem u mnie jeszcze nie ma tej atmosferyki ale trzeba powoli myśleć bo potem nagle Święta a ja ciągle nie wyrobiona.

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu muszę wcześniej brać się za pracę przy wianuszkach, bo one wszystkie idą w świat i przed samymi świętami to już za późno.... 

- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Witaj Jolu widzę ,że pracowity miałaś rok nie zawsze można czas znaleźć na ogród czasem ważniejsze rzeczy na głowie .Przyjdzie wiosna nowe wyzwania .Zima długa zaległości można nadrabiać. .

- lojka 63
- Kontakt:
Podziwiam kiedyś miałam zapędy do tworzenia czegoś ale po dzieciach i latach pracy wszystko we mnie zamarło teraz tylko kuchnia praca i z doskoku ogród jak wolne pozwoli.Powodzenia i wielu inspiracji życzę.

Becia miło cię słyszeć jak mogę się tak wyrazić ciągle pamiętam o twoim podarunku i myślę jak ci się zrewanżować ale jak mój mąż mówi sam pora przyjdzie i ja się odwdzięczę.Ciumki.

Becia miło cię słyszeć jak mogę się tak wyrazić ciągle pamiętam o twoim podarunku i myślę jak ci się zrewanżować ale jak mój mąż mówi sam pora przyjdzie i ja się odwdzięczę.Ciumki.