Mój ogród na fotografii -część 5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój ogród na fotografii -część 5

Post »

Patrzyłam dziś na hortensje od Ciebie i jedna ewidentnie żyje i ma się dobrze. Druga też źle nie wygląda. Niedługo dostaną kopczyk. Powinno być OK :D
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Eluniu!... :wit ...od czasu do czasu tak...ale teraz czeka nas okres dłuższego odpoczynku.../ od ogrodu/...chyba ,ze nie będzie zimy. ;:168
Dorotko! ;:168 ...zapowiadał się dzisiaj pogodny dzień...ale coś wisi w powietrzu :;230 Muszę jeszcze zdążyć posadzić cebule.
Aniu!/ sweety/...cieszę się ,że hortensje dają oznaki życia...zobaczymy wiosną jak się spiszą...Pozdrawiam serdecznie!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Bogusiu.Czy cebule już posadzone, bo od czwartku widzę u Ciebie nocne przymrozki. ;:202
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jurku!... :wit ...mam nadzieję,ze zdążę posadzić przed przymrozkami. Dzisiaj zapowiada się pogodny dzień...ze słoneczkiem ;:108 Pozdrawiam zatem słonecznie, cieplutko!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Fajnie masz Bogusiu, słonko Ci się uśmiecha, u nas mgła, mgła i jeszcze mgła i wilgoć okrutna, aż mi się z domu wychodzić nie chce, ale Tobie miłego dnia życzę :wit
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dla wszystkich moich cudownych, wspaniałych gości...kolaże z letnimi jeszcze... kwitnieniami.Oby takie widoki cieszyły jeszcze długo...

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja już nic nie sadzę.Dzisiaj tylko okrywam.
Mam nadzieję, ze Młodzi wzięli czapki.Dzisiaj temperatura ok 5 st C.Skalne Miasto czynne cały rok, niestety bez przejażdzki łódką.
Czy to jest podróż poślubna.?
Ja też przyłączam sie do "Klubu wielbicieli kolaży Bogusi" ;:215
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05

Post »

Świetne te portrety roślin :) Cudne kolorki w Twoim ogrodzie, wokół domu. Pięknie !!!
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jurku! Młoda żona zadbała o odpowiedni strój w Teplickie Skały...i resztę... Młodzi wrócili szczęśliwi...była to trzecia podróż poślubna...Międzyzdroje / tydzień po weselu/...Karpacz i okolice ....październik... no i Skalne Mesto...A rodzice...przygotowują wymarzone gniazdko...czegóż chcieć więcej...?
A moje kolaże?...cieszę się ,że widzisz w nich? ...urok...? Pozdrawiam cieplutko Ciebie i Żonkę!
Mariolciu!...miło,że jesteś i dostrzegasz urok w moim ...obejściu! ;:168
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

-- 16 lis 2013, o 22:02 --

Kochani...dla Was...w podziękowaniu za to,że jesteście ze mną,... ;:168 ;:168 ;:168 wierni...wytrwali...
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

No tak , wierni wytrwali ;:131 Ja wypadłem ostatnio z tego kręgu :oops: :oops:
Witam po ''latach'' ;:168 Bardzo urokliwe kolarze. ;:oj Teraz można już tylko powspominać.Na działce szaro i ponuro. Jeszcze na niektórych roślinach pojedyncze kwiatki.
Pozostało tylko zabezpieczyć co delikatne. Nawlokłem kory i stroisza sosnowego, mam aż w nadmiarze. Nie będę żałował , nie wiadoma jak zima będzie. Szkoda by było z trudem zdobytych roślinek. ;:108 ;:108
Rano siąpił deszczyk , teraz nieco jaśniej , może póżniej słońce pojawi się. ;:333
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56

Post »

semper pisze:Ja też przyłączam sie do "Klubu wielbicieli kolaży Bogusi"
nie mogę być innym :wink:
aż mi się oczy zaświeciły i gębusia uśmiechnęła na te piękne obrazki ... :D
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
majka1971
500p
500p
Od: 31 sie 2012, o 14:07

Post »

Bogusiu aż mi ;:167 mocniej zabiło na widok dalii,jeżówek.
Piękne kolaże kwitnących kwiatów .
U mnie po lekkim przymrozku słoneczko świeci .Pozdrawiam świątecznie.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Bogusiu u mnie piękna słoneczna niedziela, aż chce się żyć. Ogród uporządkowany więc również zachęca do spacerów ;:65
Pozdrawiam Cię serdecznie :wit masz tyle wspaniałych roślin ;:196
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tadziu! :wit. ..absolutnie jesteś w kręgu moich forumowych przyjaciół.Oczywiście pisząc wierni...wytrwali ...miałam na myśli wszystkich,którzy bywają w moim wirtualnym ogrodzie ,bez względu na częstotliwość odwiedzin , nie są znudzeni mną i moimi fotkami ;:108
Miło mi ,że nie zapomniałeś do mnie drogi....zawsze będziesz mile widziany.Wiem jak to jest, bo sama nie "wyrabiam na zakrętach"
Pracowałam zawodowo ...miałam /serio!/ więcej czasu, bo nie byłam tak zaangażowana ogrodowo. Ja też otulam roślinki na zimę solidnie...no właśnie ...a wcześniej nigdy tego nie robiłam . U mnie dzisiaj pogoda nieciekawa...przygnębiająca . Oglądam energetyzujące fotki...i w ten sposób niweluję częściowo dopadającego "doła". Miłego niedzielnego popołudnia ;:180
Andrzeju!...miło mi...bardzo miło. Cieszę się,że mogę wnieść trochę pozytywnej energii i uśmiechu/ za sprawą fotek/ na te pochmurne dni. Miłego niedzielnego wieczoru ;:180
Majeczko!...oby jak najszybciej minął ten szaro-bury okres. Z utęsknieniem będziemy czekali na takie widoczki w realu.
Pozdrawiam cieplutko! ;:196
Marysiu!...a u mnie ponuro, szaro . Wyjątkowo źle dzisiaj się czuję...Myślę,że gdyby to był roboczy dzień to zajęłabym się jeszcze ogrodem...i wszystko byłoby ok .Porównując roślinki innych Forumowiczów , wydaje mi się ,ze moje takie typowe...
Pierwszy rok na FO wyzwolił u mnie niepohamowane chciejstwa...w moim kajecie brakuje już stron. Powoli schodzę na ziemię...zweryfikowałam je i określiłam się...czego ja naprawdę chcę. Stawiam na hortensje, lilie, liliowce,chryzantemy, jeżówki, trawy i trochę róż.Oczywiście nie pozbędę się tych wszystkich , które znalazły lokum w moim ogrodzie. Nie zabraknie wiosennych cebulowych...tych chcę mieć multum... i trochę jednorocznych cynie, astry, gazanie, szałwie, lobelie, pelargonie...Prawda,ze skromne są te moje "chciejstwa". Ach zapomniałam jeszcze o powojnikach, tawułach, kosaćcach i irysach. Pozdrawiam i życzę miłego niedzielnego wieczoru. ;:168
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”