Grażynko pomysłów w mojej głowie co niemiara, tylko czasem materiałów do ich realizacji brak. Tkaniny, które mi się podobają niestety są bardzo drogie, dlatego często odwiedzam sklepy z odzieżą używaną i poluje. W tej chwili pracuje nad zasłonkami do kuchni i zastanawiam się co by nie założyć nowego wątku i trochę się po przechwalać.
Alicjo bardzo się cieszę i dziękuję za miłe słowa
Moni więc masz talent kochana, bo ja gwoździa wbić nie potrafię i przeważnie wykorzystuje do tego moją drugą połowę
Aguś-Kochammmkwiaty mam taki niespokojny charakter i nie potrafię odpoczywać, nawet gdy na chwilę usiądę w fotelu to już po chwili wymyślam sobie jakieś prace lub planuje prace na kolejny dzień.
Aguś-aage zaraz odpisze na pw
BasiuEm nie musisz nadrabiać, ważne, że jesteś

Witam Cię serdecznie i zapraszam do kolejnych odwiedzin.
Marysiu dziękuję za słowa uznania, cieszę się, że podobają Ci się moje dekoracje

Obrus jest z takiego samego materiału co podusia, miał być z koła ale niestety materiału zabrakło i wyszedł tylko zwykły kwadratowy.
Martuś jesteś kochana, dziękuję

bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje prace
Alu-Biedroneczko nie przejmuj się kochana tak czasem bywa, że rośliny kwitną wtedy kiedy nie powinny. Ja ostatnio bardzo optymistycznie podchodzę do życia, zima szybko zleci i przyjdzie upragniona wiosna. Przesyłam pozytywne fluidy, trzymaj się Alu, buźka
Małgosiu-PEPSI witam Cię serdecznie w moim zielonym świecie

cieszę się, że mnie odwiedziłaś i zapraszam na spacery po ogrodzie jak najczęściej. Kochana nie mam pojęcia jaka to odmiana dyni, co roku na wiosnę kupuje nowe nasiona, jeśli na obrazku wyglądają fajnie wrzucam do koszyka, kupuje raczej oczami jak na prawdziwą kobietę przystało
Reniu bardzo lubię tworzyć takie dekoracje, dziękuje za cieple słowa
Pauli dziękuję, jak zwykle jesteś niezawodna, buźka
Małgoś-Margo niezmiennie namawiam

spróbuj, czasem bardzo proste dekoracje potrafią ucieszyć i umilić czas
Aniu należy Ci się buziak, dziękuję

wierzby płaczące to takie piękne drzewa, od zawsze je lubiłam

niech twoja rośnie zdrowo i raduje Twoje oczy
Marysiu-chinanit dawno Cię nie było kochana, dziękuję za ciepłe słowa, bardzo się cieszę, że mnie odwiedziłaś