Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija..

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Awatar użytkownika
Brendii
500p
500p
Od: 22 wrz 2013, o 19:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;)

Post »

O jakie slodkie kicie, jak im ciasno :;230
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2013, o 09:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A jeszcze jak Karol postanowi sie pobawic na parapecie... Trudno, kotecki maja jeszcze miejscowki w sypialni na lozku, na sofach, na szafie i gdzie im sie rzewnie podoba.
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Od: 19 paź 2013, o 20:15
Kontakt:

Post »

Jakie koffane kotecki ;:167 ;:167 ;:167
Awatar użytkownika
Paulinaaa
1000p
1000p
Od: 9 sty 2013, o 15:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękne kociaki ;:oj i jakie dorodne ;:173
Awatar użytkownika
szy---
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2013, o 14:40

Post »

Super wygląda ta futrzasta banda. ;:108
Balkon u Szymka Zapraszam :D
Szymon
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

No tak być nie może, że mnie chwilę nie ma a potem pół godziny czytania ;:oj No ale uczciwie nadrobiłam i:
- cieszę się, że zaginiona przesyłka jednak dotarła, jakbym na początku wiedziała, że to od agi111 to w ogóle bym się nie przejmowała ;:333
- zarąbany grudnik koloru mego ulubionego ;:209 ja Ci tą kradzież wybaczam, wręcz bym ;:14 jakbyś tego nie uczyniła - przecież on tam uszczknięty tylko pomoże w rozroście rośliny matecznej ;:224 Co do ukorzenienia zaś to dziewczyny dobrze mówiły, da się i 1 segment ukorzenić ;:108 ale ubawiłam się jak przeczytałam, że Ty go tam poziomo do ziemi wepchałaś ;:306 poprawiłaś? bo jestem ciekawa co by z takiego układu wyrosło ;:224
- interesuje mnie jeszcze walka z intruzem na hibku ;:134 na moje sobie weszła mszyca, ale ja psssssssssik zrobiłam, kąpiel i chyba nie ma...
- wyczytałam też planowany zakup kerri - pamiętacie tylko, żeby znów się nie wkopać i zakupić samego liścia..?
- szeflery liścia ukorzeniłam sama osobiście ;:108 byłam z siebie dumna, wepchnęłam do ziemi a ktoś napisał, że to wsio co z tego zobaczę... no i nie wiem, z pół roku sobie tak kiśnie w tej ziemi... może jak Dorotka pisze z tą kerri - za 3 latka się czegoś doczekam ;:306
- no a kocia puchata banda na parapecie jest po prostu "do uduszenia" z miłości oczywiście ;:108 ;:167

No, to na koniec pożyczę pięknego przyrostu nowym hojkom ;:215 i sobie idę... mam nadzieję, że na kolejny raz nie będę mieć tye zaległości ;:223
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki za slowa uznania dla moich futer - ona BYWAJA grzeczne. ;:180
Mniodkowa, przesylka od Agi, ale poczta to juz nie Aga. Ja nie mialam watpliwosci co do istnienia przesylki itp. - wedle wszelkich danych na niebie i ziemi, przesylke wcielo na terenie UK i to wcielo centralnie z systemu, a to normalne nie jest.
Poprawilam grudniczka. Czekam co z niego wyniknie.
Na razie nie widze dziadostwa na hibach, ale w Polsce juz mam Bi58, kurier przywiezie mi to za jakies 2 tygodnie i wtedy nic mi nie podskoczy. ;:134
Lisc szeflery tylko z ogonkiem?? Tej sztuczki jeszcze nie probowalam. :;230 Owszem, ukorzenily mi sie szeflerki z pedu, ale to jakby norma.
Co do kerrii, to będę szukac na forum, najlepiej zeby ktos mial rozne odmiany kerrii bo z tego co wiem, to sa tez dosc urozmaicone.
Kociarnia dziekuje za uznanie. ;:180
Za zaleglosci nie odpowiadam. ;:224
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

A ja nie wątpiłam w Agę, ale jakbym wiedziała, że to od Niej to wiadoma sprawa, że zielone zapakowane perfect i mogą sobie i 3 tygodnie frunąć a jak dofruną to żyć będą ;:333 to miałam na myśli ;:108 Zresztą było widać, tak zapakowała, że korzenie w paczce się puściły ;:306 Jeszcze tydzień, dwa i miałabyś pąki kwiatowe ;:306
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

mniodkowa pisze:A ja nie wątpiłam w Agę, ale jakbym wiedziała, że to od Niej to wiadoma sprawa, że zielone zapakowane perfect i mogą sobie i 3 tygodnie frunąć a jak dofruną to żyć będą ;:333 to miałam na myśli ;:108 Zresztą było widać, tak zapakowała, że korzenie w paczce się puściły ;:306 Jeszcze tydzień, dwa i miałabyś pąki kwiatowe ;:306
Kto wie, kto wie... ;:306 Ja mam dosc marne doswiadczenie, nie wiem ile czasu moga przetrwac zaszczepki. Zwlaszcza ze juz dosc chlodno jest.

A zapomnialam sie pochwalic, ze startuje do wzrostu h. quinquinervia. To jedna z przeywizionych z Polski w podrecznym, tak sobie stala zadowolona z siebie - 1 lisc na badylu - a dzis dopatrzylam sie malenkiego, zielonego punkciku. :tan
Kinga
Awatar użytkownika
Dumbledore
500p
500p
Od: 2 wrz 2013, o 14:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wow, ile tu czytania - chyba ze 20 stron mam do nadrobienia ;:oj A mój Twister zbliża się do "kompostownika" - na razie stoi w zimnym, ciemnym pokoju - już jest w stanie agonalnym :wink:
Awatar użytkownika
hanka101
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 09:20

Post »

:wit
Crazydaisy futra pierwsza klasa ;:215 Gdybym ja takie kicie miała to by był wielki ból głowy ;:219 co na parapetach zielone czy kicie ;:219
Dumbledore ratuj twistera, ratuj ;:108
Pozdrowienia Hania
Zapraszam do mojego wątku: Cz. 1 i Część 2
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kurcze, Dumbledore, czemu? Ja nie rozumiem zupelnie co mu moze byc... Moj - wlasnie go obejrzalam dokladnie - ma kilka listkow przymarszczonych, nie widze zeby mu sie roslo, ale paczki kwiatowe powoli rosna. Nie znam tej rosliny, nie wiem jak powinien sie zachowywac, ale nic mu na razie nie zolknie, wiec chyba ma ok. Caroline podobnie, marmoratus siedzi w ziemi i moze sie korzeni, ale przynajmniej nie umiera, Mona Lisa ma troszke przyzolkniete konce 2 listkow, ale on sie ukorzenia dopiero, lub ledwie co sie ukorzenil, podobnie condiana, tyle ze ten nie ma objawow zolkniecia. Mona Lisa z reszta ma te pozolkle koniuszki od dawna i nie postepuje. Ktos na forum MUSI wiedziec jak ugryzc Twistera. Przeciez ludzie to maja...
Hanka, totez musza sie jakos miescic i koty i rosliny. ;:224

Zapowiadajacy kwitnienie hibkowy maluch to na pewno roslina od Doroty (doromichu). Kwiat bedzie czerwony lub bardzo ciemny roz wpadajacy w czerwien, pojedynczy. Ze swoich ukorzenialam tylko Jajo i Pinkowatego, a to zaden z nich. :tan Mam nadzieje, ze ten co mi padl, to byl jeden z moich... Paczek powoli sie rozluznia, wiec kwiat bedzie na dniach.
Maly fungasek (h. fungii) pieknie rozwija pierwsze u mnie 2 liscie. Az milo patrzec, jak szybko rosna...
Wierzbofikus (binnendijki) ma juz 3 listki...
Kinga
Awatar użytkownika
Dumbledore
500p
500p
Od: 2 wrz 2013, o 14:04

Post »

crazydaisy pisze:Kurcze, Dumbledore, czemu? Ja nie rozumiem zupelnie co mu moze byc...
Ktos na forum MUSI wiedziec jak ugryzc Twistera. Przeciez ludzie to maja...
No niestety....w tym wątku "twisterowym" nikt nic nie napisał :(

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=19&t=18863
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Porozgladaj sie po forum, zobacz kto to ma i pytaj po prostu ludzi. Mnie sie pomysly skonczyly, a szkoda rosliny bo wyjatkowa.
Kinga
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Może Patrycja Filigranowa będzie wiedzieć - zdaje się że ma Twistera ;:108
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”