kamixsa pisze:Izo to nie kana a mieczyk ale kanę mam też w tym kolorze w tym roku najbardziej podobają mi się dalie georginie cały czas kwitną i nie trzeba podlewać
heh faktycznie. A ja mam taki kolor Kanny
Dalii niestety nei mam - wiedziałam, że będę żałowała
Krysiu śliweczki, jabłuszka i gruchy mniam mniam az slinka leci takie pyszności dla brzuszka ale i dla oka jest co podziwiać białe lilie masz prześliczne
Witaj Krysieńko, to i ja za Twoim przykładem ukorzeniłam- tzn. próbuje ukorzenic fioletowego hibiskusa. Moze wyjdzie cos z tego. Kochana czy to Ty pisałas że wrzośce to na wiosne a wrzosy teraz???Buziaki
Lisko
lisiu
Gigo
dziękuję za odwiedziny szkoda że nie mogę was obdarować koszem owoców nie mam co z nimi robić i tak rozdaję rodzinie i znajomym , a jeszcze zapowiada się winogron najlepiej jak jest średni urodzaj Giguś to nie ja pisałam o wrzosach
Witaj Krysiunia. Już powoli robie w ogrodzie porządki przed wyjazdem i mam do Ciebie pytanie. Krysiu kiedy wykopać ten bordowy szczawik, aby nie zimował, czy teraz czy jak wrócę tzn. w listopadzie?/ życzę Ci milutkiego dnia.
Krysiu 4 września wyjazd i koniec października powrót. Dzięki Krysiu za odpowiedź to juz jestem spokojna, bo mój M lepiej niech sie za to nie zabiera, tak jak w tamtym roku wszystko ściął równo z ziemią, tak chciał pomóc. Buziaki
Witaj Krysiu, dzięki za wizytę i miłe słowa ... pospacerowałam u Ciebie i bardzo mi się tu podoba, a "błękitne" śliwki rewelacyjne i wyobrażam sobie jakie pyszne
Jesienne brzoskwinie ... po raz pierwszy słyszę, ale to rewelacyjna wiadomość, że takie istnieją U nas są morele, ale już zapomniałam, kiedy je spałaszowaliśmy ;)
Witaj Ewo tak są takie brzoskwinie teraz są twarde jak kamienie ale we wrześniu miodzio już łapią kolorki w tym roku pierwszy raz owocuje jabłonio grusza ma dwa owoce jestem ciekawa smaku