Mój Raj część II
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój Raj część II
Śliczne widoki Grazynko 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zwijaj i pleć, zobaczysz jakie fajne rzeczy będą Ci wychodzić, nie zrażaj się tylko, ja już to przerobiłam i wiem że na początku łatwo nie jest 

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Grażynko piękne jeziorko.
Moje hobby to zajęcia domowe jak się z nimi uporam i nie jest z byt późno co coś oglądam w tv albo na FO.
Moje hobby to zajęcia domowe jak się z nimi uporam i nie jest z byt późno co coś oglądam w tv albo na FO.
Pozdrawiam Alicja
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Grażynko, piękne masz widoki
idealne miejsce na spacerek 

- abcd
- 1000p
- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Widoki piękne
Chyba wszystkie ogrodowe pracusie strasznie nudzą się w te jesienno zimowe wieczory
Był czas że dziergałam coś na szydełku , drutach ale teraz dopadł mnie zespół cieśni nadgarstka i nie daje rady
muszę coś innego wymyślić . 

Chyba wszystkie ogrodowe pracusie strasznie nudzą się w te jesienno zimowe wieczory

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Dorotko jeziorko mamy w środku miasta,ptactwa i ryb u nas nie brakuje,można popływać łódką , kajakiem lub rowerem wodnym ,można świetnie spędzać czas
Iwonko ekspertko czy to takie rurki mają być

Alu praca zawodowa i obowiązki domowe zajmują dużo czasu to fakt, po obrobieniu się prawdę mówiąc nie mam ochoty już na nic, latem było jakoś inaczej chciało mi się iść na działkę i tam w zasadzie najlepiej się czuję
Teresko czasami spacerujemy nad naszym pięknym jeziorem , kiedyś z dziećmi , teraz z wnukami
Elu ciebie też nęka zespół cieśni nadgarstka,mam to samo w prawej dłoni, nieraz kciuk tak zdrętwieje że nie mogę ruszać,napisz jak sobie pomagasz, co ci przynosi ulgę, bo mnie kierowano na zabieg ale wystraszyłam się tego badania na wykrycie który nerw jest uszkodzony,podobno strasznie boli, na razie jakoś z tym żyję
Na poprawę humoru kupiłam sobie grudnika w netto mam nadzieję że się rozwinie chociaż one bardzo nie lubią jak się je przestawia podczas kwitnienia

Iwonko ekspertko czy to takie rurki mają być

Alu praca zawodowa i obowiązki domowe zajmują dużo czasu to fakt, po obrobieniu się prawdę mówiąc nie mam ochoty już na nic, latem było jakoś inaczej chciało mi się iść na działkę i tam w zasadzie najlepiej się czuję

Teresko czasami spacerujemy nad naszym pięknym jeziorem , kiedyś z dziećmi , teraz z wnukami

Elu ciebie też nęka zespół cieśni nadgarstka,mam to samo w prawej dłoni, nieraz kciuk tak zdrętwieje że nie mogę ruszać,napisz jak sobie pomagasz, co ci przynosi ulgę, bo mnie kierowano na zabieg ale wystraszyłam się tego badania na wykrycie który nerw jest uszkodzony,podobno strasznie boli, na razie jakoś z tym żyję

Na poprawę humoru kupiłam sobie grudnika w netto mam nadzieję że się rozwinie chociaż one bardzo nie lubią jak się je przestawia podczas kwitnienia

- dorcia7
Mój M też ma cieśń,zrobił badanie ale nic nie wspominał że nieprzyjemne,ma skierowanie na zabieg i chyba się zdecyduje
- gracha
- 1000p
Dorotko jeśli Twój M wytrzymał to może ja też pójdę na to badanie 

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Grażynko działeczka ma na Ciebie dobry wpływ .
Dobrze byłoby gdybyś miała ją bliziutko swojego mieszkania .Tak otwierasz drzwi i już jesteś Grażynko na działeczce.
Dobrze byłoby gdybyś miała ją bliziutko swojego mieszkania .Tak otwierasz drzwi i już jesteś Grażynko na działeczce.
Pozdrawiam Alicja
- gracha
- 1000p
Alu planuję na emeryturze przenieść się w okresie letnim na działeczkę wtedy po wyjściu z tapczanika będę od razu z kawką na trawce 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko i ja mam cieśń, badanie nie boli zupełnie, jak prądy na rehabilitacji, nic więcej, ja na razie skierowania nie mam, bo u mnie to grubsza robota, na dalsze badania czekam, a rurki właśnie takie
, pamiętaj przy łączeniu, do grubego końca wkładasz cienką
fajnie, że coś zaczęłaś 

- gracha
- 1000p
Iwonko proszę może byś mi podała na pw telefon gdzie tak bezboleśnie robią i czy to prywatnie czy na ubezpieczenie, 

- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

Widzę, że nie tylko mnie jesienna chandra dopadła

- gracha
- 1000p
Na weekend mi przejdzie bo pojadę do wnusia urwiska 

- dorcia7
Jasnem, wiesz że mężczyźni to gorzej jak dzieci,a my jesteśmy bardziej wytrzymałegracha pisze:Dorotko jeśli Twój M wytrzymał to może ja też pójdę na to badanie