Ogródek to moje drugie życie cz.4 -uzależnienie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek to moje drugie życie cz.4 -uzależnienie

Post »

Dorciu , przestrzeń też musi być. ;:108 Moje roślinki też ściśnięte , ale więcej trawnika nie zlikwiduję . To znaczy jest niewielki kawałek , od dawna przeznaczony na oczko plus skalniaczek . Tylko jak na razie realizacji nie ma ;:131 Miło popatrzeć na kwitnące drzewa , kiedy stopy zmarzły i nie mogą się rozgrzać. :D Zima tuż , tuz. ;:oj ;:oj
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tak,czuć zimę w powietrzu,dzisiaj rano u mnie był przymrozek,samochody oszronione...miałam dziś wyjazd służbowy ,po drodze padał deszcz co mnie po tym minusie na termometrze trochę zdziwiło,jednak myślę że zima zbliża się powoli ,nie zlikwiduję wszystkich trawników -jeden musimy mieć bo tam odpoczywamy z kawką w ręku,grillujemy,a pozostałe są bo je lubię szczególnie wiosną gdy trawa jest gęsta,zielona,soczysta już i tak na każdym urodziła się jakaś rabata ,wiesz gdy działkę mieli moi dziadkowie to były na niej same grządki a ścieżki na szerokość stopy,byle tylko się przemieścić-nawet przed altanką,może dlatego moje ścieżki są szerokie ,jak kiedyś babcią zostane to wózkiem z wnukiem/wnuczką też się muszę przemieścić ;:306
Awatar użytkownika
Iga51
200p
200p
Od: 27 paź 2013, o 20:45

Post »

Dorotko. Pięknie kwitły drzewa, ale też pięknie zrobione zdjęcia. ;:138 Na drabinie stałaś? Niektóre zdjęcia robione są z góry. Ale po takich widokach człowiek jeszcze bardziej tęskni za wiosną....... ;:173
Miłego wieczoru. Iga
Pozdrawiam. Iga
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie :;230 ,drabiny to ja nawet na działce nie mam ,robione z dołu..a jak Tobie idzie zakładanie wątku ?
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

A wnuczęta muszą mieć tez miejsce na szaleństwa , w innym wypadku kwiatu będą zniszczone. ;:306 ;:306 Wokół altanki też mam sporo luzu , ścieżki szerokie. ;:224 ;:224 U mnie bez przymrozku , rano 5* na plusie. Za to trochę wiało i pryskało. Przy takim chłodku można się szybko wyziębić. ;:oj ;:oj
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tade k pisze:A wnuczęta muszą mieć tez miejsce na szaleństwa , w innym wypadku kwiatu będą zniszczone. ;:306 ;:306 Wokół altanki też mam sporo luzu , ścieżki szerokie. ;:224 ;:224 U mnie bez przymrozku , rano 5* na plusie. Za to trochę wiało i pryskało. Przy takim chłodku można się szybko wyziębić. ;:oj ;:oj
To może coś na rozgrzewkę ;:304 :D

-- 13 lis 2013, o 22:09 --

Albo słoneczka ogrzeją

Obrazek
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Dorciu ,dzięki ;:168 Takie ''słoneczka'' w słońcu , od razu cieplej. ;:215
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jesteśmy w końcu jak jedna wielka rodzina,musimy sobie w niedoli pomagać,nieprawdaż ?? ;:109
Awatar użytkownika
Iga51
200p
200p

Post »

Jeżeli z dołu to jesteś ekstra fotograf. ;:333 Przymierzam się do założenia wątku, ale jakoś nie mam odwagi. Mój ogród jeszcze taki "pusty", a Wy tu cuda pokazujecie. No i zdjęć nie mam za wiele i robię je komórką. Ale pomalutku. Na razie fajnie mi się z Wami "gada". Cały czas się uczę od Was. Tylko, że już chciałabym grzebać w ogrodzie. Zima mnie wykończy, ale przynajmniej będę miała czas na pogaduszki z Wami. ;:197
Pozdrawiam. Iga
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iga51 pisze:Jeżeli z dołu to jesteś ekstra fotograf. ;:333 Przymierzam się do założenia wątku, ale jakoś nie mam odwagi. Mój ogród jeszcze taki "pusty", a Wy tu cuda pokazujecie. No i zdjęć nie mam za wiele i robię je komórką. Ale pomalutku. Na razie fajnie mi się z Wami "gada". Cały czas się uczę od Was. Tylko, że już chciałabym grzebać w ogrodzie. Zima mnie wykończy, ale przynajmniej będę miała czas na pogaduszki z Wami. ;:197
A ja jednak Cię nakłaniam,wykaż odwagę i wierz mi nie będziesz żałowac ,a pokazując swoje miejsca nawet te puste przez zimę dzięki forum będziesz miała nowe koncepcje,a potem tylko sadzić i sadzić i będzie pięknie

jeśli chodzi o robienie zdjęć to ja "cienki Bolek "jestem,raz się uda lepiej,raz gorzej ,jak czytam i ogladam w innych wątkach piękne zdjęcia i jakim sprzętem robione to moje nigdy takie nie będą ,ale " nic to " fotografia to nie mój bzik :D
Awatar użytkownika
Iga51
200p
200p

Post »

Mój też nie. Żałuję jednak, że nie robiłam zdjęć jak tu nastałam ( na wsi). Nie będzie z czym porównywać. A Twoje zdjęcia są super. ;:215 ;:215 ;:215
Pozdrawiam. Iga
Karolcia82
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 18 paź 2013, o 15:09
Kontakt:

Post »

Bajkowa sceneria! pięknie :)
regulamin
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Dorotko,pokazujesz takie zdjęcia że mnie rozmarzyło i tu i teraz chcę wiosnę ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Obrazek[/quote]
Dorotko przypomniałaś mi o moim słoneczniczku, miałam go przesadzić na nową działkę, ale to już chyba wiosną ;:108 , pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Byliny możesz sadzić dopoki ziemia nie zamarznie,ja wolę przesadzać jesienią niż wiosną,lepiej sie ukorzenią przez zimę :D

Karolcia82 witam Cię :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”