To ona w pełnej krasie No właśnie,muszę ustalić moment w którym przestałam być na bieżąco Zima przed nami,na pewno nadrobię
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Romciu super kompostownik Kiedy mój będzie taki..
Ślicznie kwitły Ci róże, a rajska jabłoń zadziwiła mnie pięknym pokrojem.
Przycinałaś ją? Ja pod brzozą posadziłam barwinek a obok rozrastają się odętki.
To chce rosnąć. Niech więc rośnie.
Mircia spoko będę pokazywać lato
Marylko czasem tak się fajnie składa , sprzedano koło mnie działkę i kupujący przeprowadzali remont .............podłogę tarasową wyrzucali , my ją drapnęliśmy na kompostownik Jeżeli chodzi o rajską jabłonkę to oczywiście że ją formuję , bez przycinania miała tylko dwa badyle
Moja druga różyczka posadzona wiosną ..............
Oj nie jestem pewna czy ta na trzeciej fotce to nie jest inna
Maryś byłam przed chwilą i zaliczałam nowy wątek wyspowy Ślicznie zaczęty fotkami Iwonki z Paryża i disneylandu Róża jest nowiutka ,pachnąca ,nieprzerwanie kwitnąca i nawet nie wymaga kopcowania Jabłoń przycinam jak jestem na działce, czasem coś wiosną utnę a czasem we wrześniu
...o cudne zdjęcie jeziora to nie dziwię się ze tak lubisz być na swojej działce jak możesz oglądać takie obrazy jakie stwarza nam natura...
..masz białą trzykrotkę wirgijską czy się pomyliłam
Nie pomyliłaś się Misiu Masz na nią ochotę Coś pomyślę na wiosnę
Bogusiu, dlatego wszyscy chętnie przyjeżdżają , piękne miejsce uwielbiamy tam być
Dzisiaj prezentuję kolejną różę z tegorocznych nabytków .........dzięki Ewie