W moim ogrodzie - reniazt cz.1
- reniazt
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zosia bardzo mnie cieszy, że się nareszcie odezwałaś. Zaglądam do ciebie i zaglądam, a tam ani słychu, ani dychu.
Z tymi robakami to faktycznie trzeba uważać, a może wapno pomoże - ono działa odczulająco.
A rabatki to ja ostatnio co raz to nowe tworzę. Jak ją do końca urządzę to pokażę fotkę.
A różyczka ponownie mi tak wdzięcznie zakwitła i teraz dużo bardziej obficie niż wcześniej - jest cudowana.
Z tymi robakami to faktycznie trzeba uważać, a może wapno pomoże - ono działa odczulająco.
A rabatki to ja ostatnio co raz to nowe tworzę. Jak ją do końca urządzę to pokażę fotkę.
A różyczka ponownie mi tak wdzięcznie zakwitła i teraz dużo bardziej obficie niż wcześniej - jest cudowana.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochanie ale za mnie wredna małpa. Juz jestem i poczytałam. Cieszę sie bardzo że i ty sie cieszysz. Reniu jeszcze jak zdążę to pozbieram i dla Ciebie nasionka dziwaczka tego kolorowego. Kochanie a ja jeśli mozna piszę sie na nasionka datury fioletowej. Ja 1 wrzesnia wybywam do Niemiec na 2 miesiace i dlatego pisze ze jak zdąże bo nie wiem czy sie wysypia nasiona. bardzo sie cieszę i dziękuje Ci Reniu że zajrzałas do mnie i mi przypomniałas gapie jednej. :P
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- reniazt
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotka faktycznie zgadłaś - ten uroczy zegar zobaczyłam przy wjeździe do Nowego Sącza. On mnie zachwycił - prawda, że jest cudny. A jakie precyzyjne nasadzeniaDorota Czechowicz pisze:Czyżby to był Nowy Sącz? Tam jest taki zegar koło ruin zamku...Ale nie jestem pewna

i są też ruiny zamku

A wiewiórki nie spotkałaś Dorotko?
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40