Agnieszko Aage Ektorp, to bardzo fajna seria. Sama się nad nią zastanawiałam, bo chciałam gładkie obicia żeby móc zaszaleć z dodatkami. Wyszło odwrotnie, ale w sumie jestem zadowolona. Jedyne co mnie może zniechęcać, to wielkość fotela z tej serii, wydaje się być mały. Jednak możliwość
zabawy z różnymi wzorami obić na pewno by mnie przekonała do zakupu tych sof
Ja też już marzę o kominku.. i usadowieniu pupy w nowej pufie..jeszcze tylko chwilka
Agnieszko Agness Ogromnie dziękuję za komplementy. Człowiek od razu podnosi się na duchu, że to co stworzył podoba się nie tylko jemu. Chyba każdy z nas jest nieco próżny i lubi usłyszeć miłe słówko

. Kominek miał być początkowo z kamienia polnego, ale za dużo roboty by było, a czas nas trochę gonił. Padło na piaskowiec. W ogóle Panowie budowniczy łapali się za głowę jak im mówiłam o moich pomysłach. Najlepsza rekcja była jak prosiłam o przeciągnięcie kabelka w podłodze aby postawić latarnię w łazience. Spojrzeli po sobie jakby kosmitę zobaczyli albo wariata

.W tajemnicy Ci powiem

, że kocham mój dom, bardzo dobrze się w nim czuję i najchętniej bym się z niego nie ruszała. Generalnie do przeprowadzki totalne domatorstwo nie było moją cechą
Danusiu fajnie, że wpadłaś. Fakt, dosyć długo byłam w niedoczasie i pewnie za chwilę znowu będę, ale już nie tak długim jak teraz. Ja bym chciała gładki pokrowiec na zmianę. Przydatny szczególnie w okresie świątecznym, gdzie różnorodność/bogactwo ozdób i wzorów jest ogromna. Przez różane motywy jestem nieco ograniczona. Miętowy kolor jest bardzo oryginalny, zaciekawiłaś mnie tym pomysłem. Różane dodatki na pewno ocieplą wnętrze

-byle nie przesadzić. Mam nadzieję, że pokażesz efekt metamorfozy
Aguś witaj. Zimno jak diabli za oknem, dogrzewam się
farelką w biurze, a zaraz pędzę przed kominek. Wnętrze powinno być spójne z zewnętrznym wizerunkiem budynku, głównie w przypadku domów, domków i nowoczesnych bloków. Kiedyś już pisałam, że niektórzy moi sąsiedzi mają wnętrza nowoczesne co nie koniecznie dobrze wygląda-absolutnie nie krytykuję, to tylko moja ocena. Z drugiej strony jak już wspomniałam ważne dobrze czuć się we własnych progach. Dziękuję za miłe słowo