Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Dorotko, pozdrawiam, już weekendowo!
Będziesz coś działać w ogrodzie? U mnie póki co nie pada, więc jest szansa, że w końcu posadzę cebule.
Kawa jest? :)
Buziak!
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Dorcia :wit
U mnie od rana świeci słoneczko, ale o ogrodzie mogę zapomnieć......Popołudniu mam wizyte kuzynki więc muszę ogarnąć dom i coś na poczęstunek przygotować :D
Przed nami długi weekend :tan
Pozdrawiam.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Gosia...ty to siądz trochę kobito...ale do ciebie mówić :twisted: Powiedz mi chociaż jakim żelem tą noge smarujesz i owijasz bandażem elastycznym :?: Miałam napisac elektrycznym ;:306 Ty kochana zrób dzieckom liste co trzeba kupic a sama sobie altanke obmyslaj , o ;:196
Aguś...wracam do żywych...jakos tak spałam na wyrywki... ;:219 Kawa a jakże ,rzecz oczywista -byc musi ;:304 :!: ...chyba bym nie żyła ;:130 Powiem ci,ze dzionek ogrodowo zaprasza...słoneczko mam z rana i zimno nie jest...ale ja mam dzisiaj do odhaczenia 2 urzędy...gdzie musze pilnie sprawe załatwić...zobacze co tam da sie uszczknąc czasu potem...ale zawsze cos tam sie w ogródku zrobi :uszy A co za cebule sadzisz :?: Miłego piątunia ;:196
Renia...witaj :wit No ciachneli nam ten dzień i nie za bardzo sie teraz można wyrobic...Mam nadzieję ,ze weekend bedzie ładny, nie sprawdzałam pogody to mozna sie bedzie wyżyć ogrodowo...ale mamy szczęście, równie dobrze mogłoby wszystko być przykryte grubą pierzyną śniegu :uszy Miłego i smacznego spotkania życzę ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie kochane ludziska ;:4
U mnie super słoneczko,smuzki chmurek...oby był tak cudny dzięń jak wczoraj ;:173
Zostawiam mały promyczek i zycze udanej soboty....lecę na zakupki :heja

Obrazek

O :!: przypomniało mi się ,że muszę przesadzić bodziszka :wink:
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A u mnie padalo cala noc i teraz tez pada czyli nici z solidarnego forumowego sadzenia cebul ... no chyba ze do 11-stej sie rozpogodzi. Ale ciesze sie ze pada, bo sucho bylo okrutnie juz i latalam z konewka do posadzonych chabazi jak glupek.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przywlokłam pstrągi na obiadek..będa na masełku ....matko jak ja uwielbiam rybki ;:173 żegnam sie tymczasem ...lecę zgnieść kruche...dzis bedzie z gruchami i chodziła za mna sałatka sledziowa z buraczkami , to machnę porządną michę bo nie wytrzymie :wit Pat pisała gdzieś o łakomstwie listopadowym....bierze mnie :oops:

Julek u mnie kilka dni popadało solidnie...tom sobie zażyczyła słoneczka :uszy Nic nie mam z cebulowych do sadzenia, choc pogoda taka cudna ,ze zdało by sie posadzić...mi bardzo brakuje krokusików i ten ogromniasty czosnek niebieski mi sie marzy...to moze gdzie jeszcze capnę ;:130 życzę poprawy pogody po tym deszczyku ....może się wyrobi do 11 tej ;:333
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dorotko ależ pyszności dziś szykujesz :D U nas niestety nikt za rybkami nie przepada, a to samo zdrowie.... od czasu do czasu staram się rodzinkę przymusić do ich zjedzenia :roll: Jedynie śledzie schodzą na pniu.... lubimy je pod każdą postacią i są praktycznie cały czas :D
Przesyłam buziaki i życzę miłego weekendu ;:167
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No co ty do mnie rozmawiasz Aguś .... ;:202 Nikt rybek nie lubi.......osz kurka...Ja to bym mogła pod każda postacią....wydaje mi sie ,ze codziennie ;:108
Dzis pojechałam po dorsza ...ale pstrążki były ładniejsze :wink: A ty lubisz :?: Miłego dziionka zyczę... bo pogonie trochę...dziisja jak z wykle w sobote u mnie rodzinkowo ;:4
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dorotko ja też nie bardzo, ale chyba jestem najbardziej przychylna rybkom z całej rodzinki :roll:
Ja zaraz wychodzę do ogródka, na forumkowe sadzenie cebul 8-) :lol: Pogoda bardzo ładna, dosyć ciepło, śliczne, choć nieco zamglone słoneczko....dzień super do pracy w ogródku :D Miłego rodzinnego weekendu ;:196
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Dorotko za mną też chodziły śledzie pod pierzynką z buraczkami, teraz to jeszcze bardziej mi się ich chce ;:306 Ale machnę dzisiaj chociaż chlebek z ziarnami, bo z działkowania nici bo lało u nas od rana ;:223
Miłego dzionka ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani u mnie przewisiał fajny dzionek, koło 15 zaczęło mzyc ...i tak juz zostało , ale ciepło jest.... :uszy
A teraz cierpię , bo się przejadłam... :roll:

Aguś czytałam,ze sadzenie cebul sie powiodło ;:333 Ja sie nie dołaczyłam,bo nie miałam z czym....ale za to ciacho wizualnie prawie takie samo nam wyszło ;:oj u mnie deczko inna kruszonka :wink:
Monia...ta sałatka jest okropnie kuszaca, przynajmniej mnie...ja nie umiem sie powstrzymać .... :oops: Nie tyknę nic do rana ;:130
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Puk,puk, śpisz jeszcze?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej Gosia ...co tam kochana spać nie mogłaś :?: A ja przy niedzieli nie siadałam do kompa, bo myslałąm,ze spita wszyscy :wink:
Jestem z druga kawunią ;:304
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Hello dzień dobry :wit
U mnie lało całą noc ;:oj tak że walący deszcz o parapet budził mnie ;:oj ale deszcz jest potrzebny choćby dla rododendronów, bo bardzo sucha jest ziemia, Grzybiarze też sie cieszą bo nadal jest ciepło ,wczoraj miałam 15 stopni. ;:224
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Effciu , u mnie tez fajowo wczoraj i przedwczoraj ;:333 Od Nocy nie mam deszczu...ale słonka tez nie ,na razie :wink: Ja sie cieszę...ale wiesz, róze puszczaja listki ;:202
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”