Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
Iwonko dziękuję za pozytywne zdjęcia....oj chciałabym się tam znowu przenieść i oderwać się od tych wszystkich smutnych przeżyć.
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Aga nie jest łatwo oderwać się od tego co smutne, ale może tak właśnie powinno być
trzeba przeżyć to co przeżycia i zadumy wymaga. Nie wmawiać sobie na siłę, że jest już wesoło i dobrze. To stan normalny i tak powinno być. A wokół masz dobrych, przyjaznych Tobie ludzi, którzy są razem z Tobą w tym trudnym okresie. Przytulam 

- aage
Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i myśli skierowane w moją stronę. Mieć takich ludzi wokół siebie to skarb
Nie mam zamiaru nic sobie wmawiać....to wszystko musi samo minąć...czas leczy rany najlepiej.

Nie mam zamiaru nic sobie wmawiać....to wszystko musi samo minąć...czas leczy rany najlepiej.
Nasze życie składa się z dni przepełnionych słońcem i takich zapłakanych deszczem. Całkiem jak w pogodzie. Należy po prostu przeczekać te pochmurne i deszczowe z nadzieją, że niebawem nadejdą te słoneczne. Bo przecież zawsze nadchodzą, prawda?
Pergola wygląda super i nie mogę się doczekać kiedy będą ją owijały bujne róże i clematisy. Może wklej choć fotkę takich świeżo posadzonych? A jaki clemki posadzisz obok New Dawn?
Pergola wygląda super i nie mogę się doczekać kiedy będą ją owijały bujne róże i clematisy. Może wklej choć fotkę takich świeżo posadzonych? A jaki clemki posadzisz obok New Dawn?
- majowa
- 1000p
Chciałam dziś odwiedzić kilka zaprzyjaźnionych wątków i co widzę - zamknięte do wiosny 
W ogrodzie rzeczywiście już nie ma na czym oka zawiesić, zostają nam wspomnienia lub takie migawki jak ta:
moje brązy i beże domowe

tez zastanawiam się nad zamknięciem....

W ogrodzie rzeczywiście już nie ma na czym oka zawiesić, zostają nam wspomnienia lub takie migawki jak ta:
moje brązy i beże domowe
tez zastanawiam się nad zamknięciem....

- aage
Iwonki ja protestuję
nie zamykaj wątku
Wnętrza

Wnętrza

Wiadomo ze bedzie mniej do pokazania ale gwarantuje Iwona ze rowniez zima bedziesz miala potrzebe podzielenia sie z nami szczegolnie w sloneczne dni obrazami z nowego ogrodu.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No nie.... przychodzę na kawkę i co...?
Iwonko Ty się lepiej zastanów nad tym zamknięciem...
Bo gdzie ja niby będę chodzić na kawusię i sprawdzać czy wszystko jest ok? Jesteś tak bogatą wewnętrznie osobą, ze nie musisz nam pokazywać ogrodu, żebyśmy mogły tu wspaniałe konwersacje prowadzić
Te beże i brązy... może pochwalisz się więcej
Ja Twojej decyzji stanowczo mówię...NIE
... ale oczywiście to Twoja decyzja i jeżeli tak zrobisz to ja ją uszanuję
Buźka!
Iwonko Ty się lepiej zastanów nad tym zamknięciem...

Te beże i brązy... może pochwalisz się więcej

Ja Twojej decyzji stanowczo mówię...NIE

Buźka!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Iwonko, jestem tego samego zdania co moi przedmówcy. Nie rób nam tego i nie zamykaj wątku
Możesz przecież pokazać nam wspomnienia wiosenne i letnie i nie tylko. Jest dużo tematów o których możemy tu pisać np. twoje piękne wnętrza
Ja zamknęłam swój wątek bo po pierwsze, wirus zjadł mi mnóstwo ogrodowych fotek i nie ma mowy o wspominkach
i jeszcze jest trache innych powodów
Zrobiłaś juz kopczyki różom?
Trzymaj się ciepło

Ja zamknęłam swój wątek bo po pierwsze, wirus zjadł mi mnóstwo ogrodowych fotek i nie ma mowy o wspominkach

Zrobiłaś juz kopczyki różom?
Trzymaj się ciepło

- majowa
- 1000p
Jestem, jestem
Tak sądzicie? Nie zamykać? Najwyżej będę zanudzać powtórkami.
No to pijemy kawkę
Dla Was słodkie, letnie wspomnienie

Kleo - mądrze powiedziane
Na Twoje pytanie odpowiem troszkę poźniej, muszę zmykac do pracy
Reniu, Tobie też odpowiem poźniej
Milego dnia
Dzięki, że jesteście

No to pijemy kawkę

Dla Was słodkie, letnie wspomnienie
Kleo - mądrze powiedziane

Na Twoje pytanie odpowiem troszkę poźniej, muszę zmykac do pracy
Reniu, Tobie też odpowiem poźniej
Milego dnia

Dzięki, że jesteście

- reniuniek
No to, pijemy kawcie 

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniu poczekamy cierpliwie na Iwonkę nie? 

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- reniuniek
Tak, tak poczekamy
Muszę dziecię do szkoły odprawić

Muszę dziecię do szkoły odprawić

- aage

- majowa
- 1000p
Jestem juz w pracy, kawka oczywiscie z rana musi być - to juz taki rytuał - prasówka i kawusia
Kleo posadziłam New Dawn, ale co tu pokazywać? Same badylki obsypane korą, ale jak chcesz cyknę dla Ciebie zdjęcie. A zamierzam dosadzić fioletowy Etoile Violette albo rózowy Duchess of Albany. Do przemyślenia na wiosnę, w zależności w którą stronę kolorystyczną pójdzie otoczenie wokół pergoli.
Reniu Grażynko Aguś dobrze że Was mam, kochane kobitki jesteście
Reniu kopczyki z ziemi juz zrobiłam, ale jeszcze je przykryję korą lub jedliną jak już się zrobi naprawdę zimno. Nie wiem, czy nie za wcześnie, bo po ostatnich wschodach moich niektórych cebul jestem w szoku
. Szkoda, że zamknęłaś wątek, ale rozumiem i szanuję decyzję. Uporałaś się już z wirusem? Jest szansa na odzyskanie zdjęć?

Kleo posadziłam New Dawn, ale co tu pokazywać? Same badylki obsypane korą, ale jak chcesz cyknę dla Ciebie zdjęcie. A zamierzam dosadzić fioletowy Etoile Violette albo rózowy Duchess of Albany. Do przemyślenia na wiosnę, w zależności w którą stronę kolorystyczną pójdzie otoczenie wokół pergoli.
Reniu Grażynko Aguś dobrze że Was mam, kochane kobitki jesteście

Reniu kopczyki z ziemi juz zrobiłam, ale jeszcze je przykryję korą lub jedliną jak już się zrobi naprawdę zimno. Nie wiem, czy nie za wcześnie, bo po ostatnich wschodach moich niektórych cebul jestem w szoku