Siedlisko z sosnami cz.5
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Siedlisko z sosnami cz.5
Nie mów, chyba polecę do naszych dwóch biedronek, moze tu też zrobili wyprzedaże...
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Aniu, ta wyprzedaż była z 2 tygodnie temu.
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
My na peryferiach moze jakies opóźnienie mają...

- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marzenko
- jesteś tytanem pracy
Ogród zmienia się i pięknieje, wiosną będą cuda do oglądania. Podziwiam wytrwałość 

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- Sosenki4
Basiu, może jaką nagrodę zgarnę na FO? A tak na poważnie, serdecznie Cię witam w moich skromnych progach
. Sama jestem ciekawa jak to wszystko wiosną "zagra"? Czy nie będzie zgrzytów między roślinami i kolorami
Aniu, ja też na prowincji mieszkam, a w naszej jedynej Biedronce tylko szum sie robił przy tym regale. Jak się dowiedziałam o wyprzedaży, to wieczorem z dzieckiem do Biedronki gnałam.

Aniu, ja też na prowincji mieszkam, a w naszej jedynej Biedronce tylko szum sie robił przy tym regale. Jak się dowiedziałam o wyprzedaży, to wieczorem z dzieckiem do Biedronki gnałam.
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Nieźle sobie radzisz, ja już ustałam, choć coś tam jeszcze grzebię w ogrodzie.
Te ostatnie hortensje ode mnie to jedna Limelight a druga Anabelle. Jedna miała karteczkę w środku, druga opis na doniczce, na plasterku, poszukaj dobrze.
Robota mnie dziś przytłacza...
Te ostatnie hortensje ode mnie to jedna Limelight a druga Anabelle. Jedna miała karteczkę w środku, druga opis na doniczce, na plasterku, poszukaj dobrze.
Robota mnie dziś przytłacza...
- Sosenki4
Jolu, upss... niedoczytałam, niesprawdziłam, nie posadziłam. Jeno ustawiłam gdzie mają być posadzone i wczoraj trochę przestawiłam. Muszę znaleźć karteczki, bo na moje amatorskie oko obie były takie same, tzn. listki identyczne, a pamiętam co pisałaś wczesniej, że anabelle bardziej okrągłe a limelight bardziej spiczaste. Wolałabym nie pomieszać
No jeszcze grzebię w ziemi, bo czekam na róże od Ewy i wysadzam te wcześniej przysłane. I tak chyba 2-4 pójdą do donic, bo nie mam gdzie posadzić
. Jest to dziwne biorąc pod uwagę obszar jaki mam, ale to najprawdziwsza prawda.
Jutro biorę wolne
No jeszcze grzebię w ziemi, bo czekam na róże od Ewy i wysadzam te wcześniej przysłane. I tak chyba 2-4 pójdą do donic, bo nie mam gdzie posadzić

Jutro biorę wolne

Marzenko jak Ty nie masz gdzie sadzić to co ja mam powiedzieć 

Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
-
- 500p
- Od: 28 sty 2013, o 12:33
Gratuluję wykonanej pracy, efekty już teraz są wspaniałe a co będzie na wiosnę! Dzisiejsza jesień wprost wymarzona do prac ogrodowych a jeszcze jak się ma takiego pomocnika jak Ty, to wszystko idzie łatwiej!
- Sosenki4
Renatko, dobrze wiesz jaka ziemia u mnie. Chcąc coś posadzić muszę najpierw ziemię uprawić, ziemi nawieźć i dopiero najprzyjemniejsze, czyli sadzenie. Naszykuję doniczek i wyślę Ci tego trochę. Mnie się walają po kątach, a Tobie potrzebne, będziemy obie zadowolone
Marto, czytałam Twoje wpisy w zaprzyjaźnionych wątkach i ciągle miałam plan do CIebie zajrzeć. Teraz to już się nie wywinę. Serdecznie witam w swoich skromnych progach i zapraszam, zawsze furtka otwarta dla miłych gości.
Dziś jak codzień/zwykle/ w pracy jestem, więc o pracach w ogrodzie tylko myślę. Pomocnik bardzo fajny i kochany, ale to już każda matka wie, że dziecko to skarb.
Zajrzałam do Ciebie i teraz mam kompleksy na punkcie Twojego warzywniaka
, jesteś niesamowita 
Marto, czytałam Twoje wpisy w zaprzyjaźnionych wątkach i ciągle miałam plan do CIebie zajrzeć. Teraz to już się nie wywinę. Serdecznie witam w swoich skromnych progach i zapraszam, zawsze furtka otwarta dla miłych gości.
Dziś jak codzień/zwykle/ w pracy jestem, więc o pracach w ogrodzie tylko myślę. Pomocnik bardzo fajny i kochany, ale to już każda matka wie, że dziecko to skarb.
Zajrzałam do Ciebie i teraz mam kompleksy na punkcie Twojego warzywniaka

Marzenko, Ty tytanie pracy
Zmobilizuj mnie, żebym posadziła cebulowe... są już na tarasie, na stole, obok łopatka, a ja zerkam udając że nie widzę.

- Sosenki4
Agnieszko, ja swoje cebulowe będę sadzić w sobotę, deszcz ani nic nie przeszkodzi mi w tym. Jak nie zdąrzę, to w niedzielę też będę sadzić. Zostały mi najcenniejsze: hiacynty, czosnki i lilie. Nie mogą się zmarnować, a już powinny siedzieć w ziemi. Jednak teraz z różami działałam. Mam jeszcze kilka dołków dla róż do przygotowania, bo zamówienie od Ewy dopiero dojdzie. Przestań więc patrzeć a rusz się i posadź swoje cebulki. Chcę je zobaczyć kwitnące wiosną 

-
- 500p
- Od: 28 sty 2013, o 12:33
Marzenko, dziękuję
Jakie lilie kupiłaś?

Jakie lilie kupiłaś?
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Dziękuję, że zaglądasz do mnie
Takiej promocji chyba też bym się nie oparł. A że nie było - nie kupilem ani jednej cebulki tej jesieni. Ale jak zaglądasz do mnie, to wiesz, w jakim temacie zaszalałem

Takiej promocji chyba też bym się nie oparł. A że nie było - nie kupilem ani jednej cebulki tej jesieni. Ale jak zaglądasz do mnie, to wiesz, w jakim temacie zaszalałem

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Zmobilizowałam się
I już jest...