AGNESS Jak pogoda ładna to nawet widoczki późno-jesienne mogą być ładne
korzo_m-Dorotko Nie wiem czy cieplej u mnie czy u ?Ciebie,,nie sprawdzałam, nie mam na to czasu

Ale cuuudna pogoda jak na koniec października i początek listopada ,po kilkanaście stopni ciepełka.

Fiona masz rację i ładna i dobry łowny kotek okazuję się.Tylko,żeby jeszcze swoje zdobycze wynosiła,to byłoby cacy,,,a tak zostawia na tarasie i ju

Rajska jabłoń owszem udana,Już ją przycinałam w tym roku,żeby za wielka nie rosła.A ja znowu nie mam szczęścia do czerwonej czereśni 3 razy ją sadziłam o różnych porach roku i klapa, nie przyjęła się

Ale jeszcze raz spróbuję na wiosnę
reniusia20-ReniuDzięki

To fakt Fiona tymi swoimi niebieskimi oczami wszystkich czaruje.

Tak dobrze widzisz ,,mam opuncję kwitła na wiosnę ładnie, żółtym kwiatem, W drugim poprzednim moim wątku jest pokazana,,, zobacz tutaj
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=588 , Zimuje już 2 latka.A u mnie zimy srogie i wytrzymała
anym-Aneczko Witaj,

,,no tyle rybek obrobić,,to nic dziwnego ,że czasu na Forum nie miałaś
No proszę,,, zdjątko Beatka-juni sobie zażyczyła,,,ale cieplej każdemu i o wiośnie się już znowu marzy
any57Wiam Cię,U mnie jeszcze jakieś kolorki są ,,,ale to dzięki marcinkom

Chryzantemki mam 4 nowo zakupione w sierpniu, 2 kwitły,,,ale nie wiele miały jeszcze kwiatów

Wrzos tylko biały i fioletowy ma jakieś kolorki,,,reszta zbrązowiała

Trudna to pora roku,,, szarości i nagości wtykają się gdzie się da,,,ciemności zimno,,, nie da się lubić

Ale zaakceptować musimy,,,bo zima długa u nas,,,stanowczo za długa