crazydaisy jutro Ci jeszcze odpowiem bo pewna nie jestem. Wiem, że w jakimś wątku znalazłam, jutro spróbuję znaleść.
Dotarła

"Zaginęło" 5 roślinek ale te dla mnie najcenniejsze są
Najpierw hoja tricolor od Pati... Piękna

I znalazłam wyjście dla pałąka, jest między doniczką a osłonką - nie zgnije
Również od Pati szczepki Epi neona. Miały być 3, ale do mnie dotarły 2 i nie są w najlepszej formie... Mam nadzieję, że się odratują, takie okazałe...
Teraz przesyłeczka od Kasi. Jako, że przesyłka od niej była najdłużej w domu, poległo najwięcej... Ale przertwały najważniejsze dla mnie
Epipremnum n'joy. Pokaże go jeszcze jak dokupię mu podkreślającą piękno osłonkę...
Adenium. Maluszek jeszcze, ale jak podrośnie to będzie piękny, zakochałam się w tej roślince

. Były 2, ale 1 zasuszono....
I hoja zarnoca, jako gratis, taka duża i piękna szczepka...
I tłustoszek z all. Maleństwo a już o kwiatach myśli... Dobrze jadnek, że dokupiłam jeszcze jednego, bo tem wiele na swoje listki nie złapie...
I ostatnie co dziś przedstawię to hibiskus hummeles fantasy. Sfatygowany bo mamie nie przyszło do głowy otworzyć koperty przez 5 dni

Ale żyje i mam nadzieję, że będzie dobrze, on tak pięknie kwitnie...
Mam jeszcze 2 dorbiazgi (gratisiki

), piękne ale nie wiem czy przeżyją... Dam im z 2-3 dni, jak nie padną to je z przyjemnością przedstawię.
Poza roślinami doszło wiele cennych gadżetów, żarówka do doświetlania (właśnie roślinki się opalają

), nawozy, chemia w tym topsin dla reanimka. W końcu będę mogła go chlapnąć wodą...
I proszę pomału czyteać tego posta po kilka razy bo szybko nic nowego nie będzie.