Olku będzie cudownie ja już dżunglę swą skończysz urządzać, rozumiem ,że jakaś ceropegia woodie,hoja linearis albo peperomia prostrata za firanki ci posłużą:D:D
No ja tu wszystko rozumiem ale gdzie ty OLKU śpisz ? Pod palmą ?Meble mają eksmisję więc co zostanie prócz roślin ? Niedaleko gdzie mieszkam mają ogród zimowy na tarasie przed domem ,i zero roślin a ja nie mogę tego strawić .Ja bym go całego wykorzystała ....ale koszty oszklenia takiego pomieszczenia to lepiej nie pytaj .Powzdycham tylko bo te parapety z gumy i u mnie nie są . Kwietnik mi się marzy tylko mężuś weny nie ma tak jak ty by tworzyć ..... JUSTYŚ
Kingo dziękuję i wpadnij jeszcze kiedyś . Pati do palmiarni mi daleko . Justyś jestem bogaty mam dwa pokoje . Śpię w drugim mniejszym
i tez mam wokoło doniczki
Witam Cię Olku
Zapisuję się u Ciebie, aby szybko wrócić i pooglądać całość. Imponująca ilość roślin doniczkowych, podziwiam. Mnie bardzo się podobają u Ciebie pelargonie o kolorowych liściach
Pozdrawiam, Ula
Witaj Urszulko miło Cię widzieć u mnie .Z pelargonii porobiłem kilka sadzonek i stoją na parapecie -reszta czeka na mróz ,nie mam gdzie przechować -jak chcesz to P.W.
Fontanny na razie nie będzie -kupiłem doświetlenie dla moich sadzonek na parapecie ,a jest tego sporo To był niesamowicie trudny wybór . Nimfy czy rośliny Chyba mam coś z głową -wybrałem rośliny .A moze i na fontannę kasę znajdę
Mam dwie rożne świetlówki ,ciekawe pod którą będą lepiej rosły .