wiklina na wycieczce

teraz tylko plecenie

no i efekt końcowy

, a jeśli chodzi o kolory, to żywa wiklina nieustannie w ciągu całego roku zmienia barwy. Na jesień i zimę depresja nam nie straszna
 , a jeśli chodzi o kolory, to żywa wiklina nieustannie w ciągu całego roku zmienia barwy. Na jesień i zimę depresja nam nie straszna  

Na początek, w ramach doświadczenia, można spleść kilka warkoczy, związać na górze i będzie mała kopuła, wsadzić w donice i w domu będzie rosło
 Na początek, w ramach doświadczenia, można spleść kilka warkoczy, związać na górze i będzie mała kopuła, wsadzić w donice i w domu będzie rosło   Oczywiście witki muszą być bez liści, no i wody nie żałuj. Za dwa tygodnie wypuści pierwsze listki.
 Oczywiście witki muszą być bez liści, no i wody nie żałuj. Za dwa tygodnie wypuści pierwsze listki.  

Już nie zasnę  chyba do samej wiosny
 Już nie zasnę  chyba do samej wiosny  zanim coś zmajstruję
  zanim coś zmajstruję  

Burza mózgu zawsze rodzi wartościowe pomysły
  Burza mózgu zawsze rodzi wartościowe pomysły  

pozwolę sobie zaznaczyć...ciekawe osiągnięcia "pleciecie"
  pozwolę sobie zaznaczyć...ciekawe osiągnięcia "pleciecie"  

, zapraszamy Wszystkich chętnych do udziału
 , zapraszamy Wszystkich chętnych do udziału   Ja całe życie plotłem głupoty, a teraz jeszcze ta wiklina
  Ja całe życie plotłem głupoty, a teraz jeszcze ta wiklina  

Polecam na zimowe wieczory książkę "Wiklina w ogrodzie" - pomysły na oryginalne ozdoby
 Polecam na zimowe wieczory książkę "Wiklina w ogrodzie" - pomysły na oryginalne ozdoby  

Jak uda mi się zrobić zdjęcie z ptakami to Wam prześlę, póki co za każdym razem je płoszę
 Jak uda mi się zrobić zdjęcie z ptakami to Wam prześlę, póki co za każdym razem je płoszę