Aniu zachwycające te Twoje roślinki a jeszcze je tak pięknie pokazujesz na zdjęciach .Mistrzostwo świata
Podusie takie gobelinowe ...moja Mamcia ostatnio kilka kupiła może sobie pożyczę
Cześć Ania..... jeżeli paczuszka ma dojechać, to koniecznie zajrzyj na
emeil Kwiatuszki cudne, ale pozwól, że ja będę się zachwycać Okami.... cudowny z niego piesek...
Koniecznie wytargaj go za uszkami....
Wpisałabym się u Ciebie i wyraziła podziw dla uprawy tylu doniczkowców, ale takie dziwadła rozdajesz swoim gościom, Sweety... .
Może zasłużę na jakiś zwykły kwiatek .
Aniu Twoje domowe kwiaty to chyba jakieś potwory z koszmarów sennych jakoś za domowymi nie przepadam choć rośnie i kwitnie mi kilka takich zwyczajnych.
Za to w ogrodzie szaleje jak zwykle cudowny Okami
Moja multiflora zawiązała pąki po raz kolejny.Ciekawe kiedy je zrzuci po raz kolejny.....?Opadają jej liście i pączusie.jakoś nie potrafię współpracować z hojami
Aniu, pewnie że lubię storczyki, choć one mnie jakoś nie bardzo. Zresztą wszystkie twoje kwiatuszki czy to ogrodowe, czy domowe mi się podobają, tak pięknie je ujmujesz na fotkach
Aniu
Dziękuję za anturium,też go lubię
Ale masz kwitnących pięknośći
Storcziki śliczne,,,moje kilka takich samych mam,,,tez je bardzo lubię i są tak mało wymagajace
Miłego dnia Aneczko
Ja dostałam storczyka na imieniny, mój jeden jedyny. Jakoś bardziej mnie pociągaja fiołeczki. Jak wszystkie urosną, to będę musiała ponaciagac parapety - jak się dadzą
Aniu ale pięknie Ci w domu wszystko kwitnie i rośnie storczyki bardzo mi się podobają
ale nie mam do nich cierpliwości ,nie mniej jednak zimę łatwiej przetrwać z kwiatami domowymi