Janeczko -
Wiki -
Natalko -
Aniu -
Wioleczko -
Tereniu
Za odwiedzinki i milusie słowa zawarte w Waszych postach dużo,dużo,dużo
Pozdrawiam Was,Forumowiczów i Gości i zapraszam do kolejnych odwiedzin w moim wątku
Janeczko - Buziuchny również od moich pracusiów za pochwały od Cioci Janeczki.Tak bardzo się ucieszyły z pochwał,że pomarańczo-
wy i Golden Beauty pomachały Cioci swoimi młodymi ale ho ho pędzikami
Wiki - Nie przejmuj się na zapas i Twoje wezmą się wkrótce do roboty
Natalko - Mnie tak jak i Tobie też się podoba
Kameczko - No wiesz,nagadałem im i przejęły się i zabrały do roboty
Aniu - Zaufałem i Tobie i Janeczce i zakładam,że to Phal.Shanghai
Wioleczko - Jeszcze kwitnie,może dlatego,że przeniosłem go w chłodniejsze miejsce
Tereniu - Cieszę się i to bardzo,że wreszcie trafiłaś do mojego kolejnego wątku i za to
Dzięki za milusi pościk a storczyków się nie bój bo początki zawsze są trudne,ja unicestwiłem na początku trzy ale ponoć
każde z nas tak ma
Może nie tyle chcę się pochwalić kolejnym storczykiem ile wyrazić swoją radość i zadowolenie z jego zakupu,może też nie powala ale coś w nim jest takiego,że przykuł moją uwagę i stał się moją własnością.Zastanawiam się czy to kolor jego kwiatów czy wielkość - są wyjątkowo duże i robiące wrażenie aksamitnych,choć i takie są w dotyku a kwiaty minimalnie różnią się od siebie odcieniem.Kolorem jest podobny do prezentowanego przeze mnie wcześniej-Phal.Tropical Fantasy na stronie 38 z dnia 03.10.br.ale tamten jest ponadto żyłkowany.
No to na koniec jeszcze dwa sześcianiki:
Pozdrawiam Wszystkich