Bóg zapłać, pradawni bogowie!
hen_s pisze:Sprzęt (...) masz, rośliny również - następny rok zapowiada się u Ciebie naprawdę ciekawie.

Henryku, Twoje zdanie - tak jak i pozostałych Forumowiczów - jak zawsze bardzo sobie cenię
Sprzęt jak sprzęt - zwykły, kompaktowy Sony DSC-H3, który coraz częściej służy do zabawy dzieciakom

A co do następnego sezonu - to mam nadzieję, że będzie kwitło więcej lobiwek, kurdupli kupionych w 2012 r. u Tomka, no i nowe medio
leszek2 pisze:Przemo,bardzo lubię oglądać twoje fotki,ładnie w nich widać oddanie barw i czystość kwiatu

Dziękuję
Leszku za tak miłe słowa
ROBERTOBORO pisze:oglądając te kwiatki zaczynam się zastanawiać czy nie zbierać mediolobivii (...)
No teraz to się ubawiłem. Jakby to powiedział pewien nasz znajomy:
Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie.
annaoj pisze:Uważam, że takie zdjęcia to grzech nie pokazywać!
Grzech, nie grzech - zawsze jest miło popatrzeć

Dziękuję za dobre słowo
hen_s pisze:Dobrze jest czasem mieć różne rośliny. I dużo ich. Wtedy nie wszystkie zdąży się w sezonie pokazać - pozostają więc fotki na jesienne i zimowe długie wieczory. Tak jest u mnie (...)
banditoo pisze:a kiedy będę jakieś prawdziwe kaktusy?

Hmm... W sumie to zastanawiam się - głownie pod wpływem
Henryka - nad kilkoma hybrydami
Echinopsis. No i od biedy moją kolekcję mogłoby jeszcze zasilić kilka astro - ale tych klasycznych, bez żadnych ekstrawaganckich potworków
piasek pustyni pisze:Jak Przemek wszystkie gymno wyrzuci nawet z komputera
No już o takie okrucieństwo to mnie nie posądzajcie. Jakiś sentyment pozostał. W końcu bodajże to były moje pierwsze w życiu kaktusy. Od tego wszystko się zaczęło. Nie da się całkowicie uciec od przeszłości
I moje zeszłoroczne lobiwie - mało ich, bo większość w mojej skromnej kolekcji to jeszcze maluchy: