Bogusiu Alinko , pomysłów mam sporo , staram się , lubię nowe wyzwania , tylko gorzej z kondycją . W poniedziałek unieruchomią mi łapkę na trochę , a tu tyle niepokończonych prac .
Danusiu dziękuje za pocieszenie, mnie to nie martwi,ważne ze będziemy się spotykać z wykładowcą to sobie wiedzę utrwalimy. Roślinki od Ciebie fajnie rosną , wiosną odwiedzę Twój wątek sprzedażowy
adamiec pisze:Danusiu dziękuje za pocieszenie, mnie to nie martwi,ważne ze będziemy się spotykać z wykładowcą to sobie wiedzę utrwalimy. Roślinki od Ciebie fajnie rosną , wiosną odwiedzę Twój wątek sprzedażowy
Irenko , fajnie , człowiek uczy się całe życie . Zapraszam serdecznie może coś sobie upatrzysz . Elu tak to już jest , z wiekiem coraz więcej paskudztw się człowieka czepia . Myślę że tydzień , najwyżej dwa i rączka będzie sprawna . Aniu , Irenka jest kursantką , zaliczyła właśnie kurs komputerowy , To piękne że każdy na tym forum ma jakieś pasje , zainteresowania , chce się czegoś nowego nauczyć .
Maja , Ewulama, miło że zaglądacie do mnie . Pierwsze kwiatki ciężko się robiły , ale następne już z górki , fajna zabawa, posmarowane lekko oliwką dla dzieci ładnie się błyszczą . Pora pomyśleć o stroikach świątecznych , do póki liście nie przymarzły i śnieg nie zasypał , szyszek też jeszcze można nazbierać i winobluszcz jeszcze miękki , łatwo da się formować . Złapałam bakcyla , od jutra zacznę przygotowania .