A co do wysiewu to pewnie jakaś mała fotorelacja się pojawi; prędzej czy później ale się pojawi

Ps. Tak z ciekawości "przeleciałem" Żaneto po raz kolejny cały Twój wątek

Święte słowa!co do arki to wolałbym jej poszukiwać gdzieś w Andach, nawet jakbym miał jej tam nie znaleźć
piasek pustyni pisze:Ha! Instynkt! A trafiłam?! Niemożliwe - ja jestem Bliźnięta, a co horoskopy mówią o takiej konstrukcji to lepiej siedźmy cicho, żeby nikt nie wiedział, bo Lucynka będzie miała ubaw![]()
Szybko poszło od nabycia do przybycia! Będziesz siał pod żarówkę, czy czekasz na wiosnę?przemek_pc pisze: Wysieję, zobaczymy co z tego wyniknie.
Szalenie jestem ciekawa! I żądna informacji na każdym etapieprzemek_pc pisze:Dzisiaj przyszły nasiona Huernia hystrix i Larryleachia cactiformis (Trichocaulon cactiforme). Pewnie jutro wysieję - zobaczymy czy cokolwiek z tego wyjdzie.
Wiem, wiem - to jeśli chodzi o dostanie się już nawet nie na górę, a w okolice.przemek_pc pisze: A co do Araratu Żaneto to wcale nie tak łatwo na niego się dostać. Po pierwsze byłem po złej stronie granicy. Po drugie granica jest strefą silnie zmilitaryzowaną i zamkniętą (nie można jej przekraczać). A po trzecie jak już by się znalazło po tej właściwej stronie to trzeba zdobyć specjalne zezwoleniePrzynajmniej patrzeć nie zabraniają...
A góry Kaukazu są przepiękne i jeszcze nie zadeptane
A co do arki to wolałbym jej poszukiwać gdzieś w Andach, nawet jakbym miał jej tam nie znaleźć
O przepraszamonectica pisze: O Bliźniętach rzeczywiście zmilczmy - mam paru w swoim najbliższym otoczeniu.
To się zgadzaonectica pisze: Przemkowi natomiast pogratulujmy - urodził się pod najlepszym znakiem, jaki mamy w starym i nowym Zodiaku.
I na parapecie czy na balkonie? Pamiętaj, że obiecałeś relację z każdego etapu, i pamiętaj również, że bardzo to się przyda każdemu, kto to czytaonectica pisze: Szybko poszło od nabycia do przybycia! Będziesz siał pod żarówkę, czy czekasz na wiosnę?
No patrz, dałem się podpuścić...piasek pustyni pisze:(...) Wiem, wiem - to jeśli chodzi o dostanie się już nawet nie na górę, a w okolice (...)
piasek pustyni pisze:(...) Pamiętaj, że obiecałeś relację z każdego etapu, i pamiętaj również, że bardzo to się przyda każdemu, kto to czyta
OMGonectica pisze:(...) niemniej jednak jestem żywo zainteresowana tym wysiewem (...)
Nie byłbym Lwem gdybym zaprzeczyłonectica pisze: Przemkowi natomiast pogratulujmy - urodził się pod najlepszym znakiem, jaki mamy w starym i nowym Zodiaku
Co do doświetlania to jeszcze się nad tym nie zastanawiałem, pomyślimy jak cokolwiek wzejdzie.onectica pisze:(...) konkretnie żarówką, jakiej do doświatlania (ewentualnie) użyje
Nie musisz robić print screena, możesz sobie po prostu ściągnąć obrazek z Fotosika w pełnym rozmiarze.piasek pustyni pisze:Teraz to ja zrobię sobie printscreena z tego offa
Mówisz - masz:piasek pustyni pisze:Nasiona fajne, tylko brakuje mi czegoś do porównania - grosza, dwa złote, takie tam. Jakiej są wielkości, bo tu wyglądają solidnie?
Dzięki. Przydadzą siępiasek pustyni pisze:No i cóż - mocno trzymam kciuki