Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda. Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV Tak, lubię koty ;)
Kasiek a to mnie zaskoczyłaś z takim wyjazdem
Ja myślałam że Wy się tułacie po naszych zatłoczonych drogach a Wy wypoczywacie w słonecznym miejscu zazdrość bierze ale naładujcie akumulatory do pełna
Mój m. też był w Portugalii w zeszłym tygodniu. Teraz chyba jest we Włoszech. Objeżdża całe południe.
Też mówił, że jest bardzo gorąco.
Miłej wycieczki.
Witaj Kasiu! Przeczytałam,że jesteś teraz w pięknym i miłym Ci miejscu - wypoczywaj i korzystaj z urlopu,ile się da.
Zasiedziałam się u Ciebie...Tyle zmian , trudno to ogarnąć. Bardzo żałuję,że nie udało mi się zobaczyć Twojego ogrodu tego lata. Może się jeszcze uda. I taki sympatyczny sabat mnie ominął...szkoda.
Ostatnia rewolucja w przedogródku robi wrażenie..! Wspaniałe te cisy kupiłaś. To takie klasyczne rozwiązanie, bardzo pasują do pergoli oplecionej różami. Bardzo chciałabym u siebie mieć takie eleganckie kule i stożki. Ciemnozielone cisowe formy będą ozdobą tego miejsca w każdej porze roku.
Ale -trudno mi ocenić na podstawie zdjęć, ale czy koreanki za parę lat się tam zmieszczą?
Ceramiczne wazy na rabacie fajnie wyglądają! I zauważyłam kamienne poidło...
Śliczna ta psianka jaśminowa! Przechowujesz ją przez zimę? Chyba poszukam w przyszłym sezonie.
Wspominałaś gdzieś o rozczarowaniu w związku zakupem bylin w internecie - czy masz jakiś sprawdzony bylinowy sklep internetowy?
Zachorowałam na jarzmianki. Widziałam ,że masz śliczne - jakie to odmiany? Trzeba je przycinać?
Kasiu, odezwij się jak wrócisz, bo przecież kiedyś wrócisz, prawda? Wszak wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej podobno . tu zimno, mokro i wieje i wcale tak dobrze nie jest