Mój maleńki ogródek...
- muminek
- 200p
- Od: 26 mar 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Dawno mnie tu nie było i szczerze powiedziawszy w ciągu sezonu nie robiłam żadnych zdjęć 
Na dworze mamy zimę a ja planuję już nasadzenia na przyszły sezon.
Chciałabym,żebyście mi pomogli,bo sama nie wiem,co w pewnym miejscu nasadzić.
Między budynkami: mieszkalnym i gospodarczym mam dwa trójkąty z ziemią.Każdego roku coś tam sadzę,ale nie mam konkretnego planu na to miejsce i chciałabym to zmienić.
Miejsce jest półcieniste i co za tym idzie nie wszystkie rośliny tam rosną.Chciałabym,żeby cały rok było ładnie ;)
Wkleję jeszcze raz zdjęcie tego miejsca sprzed dwóch lat,gdy rosły tu datury
i kilka zdjęć robionych przy oknie ;)

Miłego oglądania..
Pozdrawiam

Na dworze mamy zimę a ja planuję już nasadzenia na przyszły sezon.
Chciałabym,żebyście mi pomogli,bo sama nie wiem,co w pewnym miejscu nasadzić.
Między budynkami: mieszkalnym i gospodarczym mam dwa trójkąty z ziemią.Każdego roku coś tam sadzę,ale nie mam konkretnego planu na to miejsce i chciałabym to zmienić.
Miejsce jest półcieniste i co za tym idzie nie wszystkie rośliny tam rosną.Chciałabym,żeby cały rok było ładnie ;)
Wkleję jeszcze raz zdjęcie tego miejsca sprzed dwóch lat,gdy rosły tu datury

i kilka zdjęć robionych przy oknie ;)

Miłego oglądania..
Pozdrawiam

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
muminku podpadłeś smokom
placyk-tarasik masz "marzenie", takie "trąby" ma tylko elita ogrodnicza a irysy przy scieżce sugerują przestrzen.........no i w rózach też pytasz nie błądzisz? ;:12
pozdrawiam z gór

placyk-tarasik masz "marzenie", takie "trąby" ma tylko elita ogrodnicza a irysy przy scieżce sugerują przestrzen.........no i w rózach też pytasz nie błądzisz? ;:12
pozdrawiam z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- muminek
- 200p
- Od: 26 mar 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
O rany!! Smoczyco, dlaczego? Przestrzeń jest, dość duża-ponad 20 arów łącznie z zabudowaniami,baaaaaaaardzo duży trawnik,który powoli przekształcam (pod czujnym okiem mamy mojego M-wspaniała kobieta!). A iryski po prostu lubią te ubożuchne ziemie w naszych rejonach
:D Dziękuję za pochwały i za odwiedziny.
Ps. Placyk w dalszym ciągu przerabiam
:D Wiosną pokażę,jak to wygląda.
Pozdrawiam

Ps. Placyk w dalszym ciągu przerabiam

Pozdrawiam

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Mój maleńki ogródek...
Kasiu
przybiegam z rewizytą i podziwiam duży, zadbany ogród ze wspaniałym kamiennym placykiem, masą irysów, róż i ogromnych datur!
Obiecywałaś pokazać nam przeróbki w ogrodzie ;) ... zatem czekamy na nowe zdjęcia!
przybiegam z rewizytą i podziwiam duży, zadbany ogród ze wspaniałym kamiennym placykiem, masą irysów, róż i ogromnych datur!

Obiecywałaś pokazać nam przeróbki w ogrodzie ;) ... zatem czekamy na nowe zdjęcia!

- olcia123
- 100p
- Od: 11 maja 2007, o 18:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój maleńki ogródek...
Witam. Po ogromnie długiej nieobecności na forum, trafiłam prosto do Ciebie. Jestem pod wrażeniem, szczególnie zagospodarowaniem kamieni. Będę teraz zaglądała systematycznie, po naukę. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na nowości.