Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija..

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2013, o 09:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;)

Post »

Nie milcz, nie dus w sobie bo to sie moze skonczyc problemami... wiesz... ;:306 WAL! Przyjme na klate! (W koncu o hojach, czyli tematyka prawidlowa!?
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Tyle, że ja nic o nich nie wiem ;:306 ;:306 ;:170 mam dwie, no trzy - 2 carnosy i 1 australis lisę... to z czym do ludzi??? :wink: ;:306
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No, ale one Ci rosna, a taka np. ja, dopiero zaczynam cokolwiek z hojami robic. Fakt, ze mam ich duzo, ale wszystkie sa na podobnym etapie. A lisy nie mam wcale, o!
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Od: 19 paź 2013, o 20:15
Kontakt:

Post »

crazydaisy pisze:Tez czekam na przesylke. Z forum z reszta, czyli z Polski. :heja Wedlug stronki na ktorej mozna sledzic przesylke, nie opuscila na razie miejsca nadania. 1...2...3... relax... oddychac... ;:306
No to czekamy... mi dopiero dojdzie w przyszłym tygodniu bo pan od hojki na urlopie ;:145
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No, moja paczka jest na nastepnej poczcie. Juz jest etap wiecej, bo paczka od Adama od razu poszla do W-wy.
Kinga
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

A ja tyle muszę czekać ;:223
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A zamawialas na forum?
Kinga
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Nie przez all ;:174
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aaaa... A ja stwierdzilam, ze na forum najlepiej. Bo w sumie na forum chyba jest wszystko co by sie chcialo miec i jeszcze dwa razy tyle innosci i zazwyczaj nie ma problemu z wysylka nawet do mnie, a jak kupie na raz kilka roslinek (zaszczepkow) to mi sie koszt wysylki rozklada i jest ok. Moja przesylka jutro kolo 3 nad ranem opusci Warszawe, czyli bedzie najdalej w czwartek ze mna. I to jest dobre tempo!

Zakwitl czerwony... Do kwiatow Drzewa, Jaja i Pinkowatego juz przywyklam, on nadal ma ten magnesik jaki daje nowosc. Jest aksamitny, szkarlatny... Jest piekny.
Obrazek
Kinga
Awatar użytkownika
kubasia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2012, o 19:26

Post »

Widzę Kinia, że szalejesz ;:224 Ja to w zeszłym roku przerabiałam :) całe szczęście, że już mi przeszło, choć nie wiem czy do końca, bo właśnie trzy nowe lokatorki w drodze ;:224
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lekko szaleje, ale to normalne chyba. Jak mam puste parapety (albo jeszcze miejsce na nich), a odmian nie mam znow tak wiele i jest sporo takich ktore bym chciala, to szaleje. Przyjdzie moment, ze przystopuje, chyba z reszta juz ten moment nadciaga. Mysle, ze wiosna jeszcze cos pokupie, bo w hojowym temacie chce mi sie kilku odmian jeszcze, a z hibiskusami dopiero zaczynam sie rozkrecac, ale to juz na spokojnie. W tej chwli jestem na etapie "chce to, to, to, tamto i jeszcze to... a! to tez!" ;:306
Kinga
obserwator
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2010, o 07:32

Post »

Bo to zielone szaleństwo działa jak narkotyk.Ale z czasem następuje przesyt.U mnie to już w domu busz się robi hihi.Nie długo to będę z meczetą przez dżunglę się przebijać do okien ;:306
rośliny domowe///
rośliny ogrodowe///wymiana
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Amara
1000p
1000p
Od: 13 maja 2013, o 19:07

Post »

Kinga a jak z miejscem u Ciebie - masz coś wolnego jeszcze ;:224 ;:224
Czerwony piękny ;:oj moje nadal w uśpieniu - gady ćwiczą moją cierpliwość wrrrrrrr
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sie 2008, o 17:28

Post »

crazydaisy pisze:Lekko szaleje, ale to normalne chyba. Jak mam puste parapety (albo jeszcze miejsce na nich), a odmian nie mam znow tak wiele i jest sporo takich ktore bym chciala, to szaleje. Przyjdzie moment, ze przystopuje, chyba z reszta juz ten moment nadciaga. Mysle, ze wiosna jeszcze cos pokupie, bo w hojowym temacie chce mi sie kilku odmian jeszcze, a z hibiskusami dopiero zaczynam sie rozkrecac, ale to juz na spokojnie. W tej chwli jestem na etapie "chce to, to, to, tamto i jeszcze to... a! to tez!" ;:306

Jakbym czytała siebie :) :;230 :;230
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wlasnie chodzi o to, ze mam miejsce! Nie tkniety jeszcze parapet w "szarej" sypialni, ale jej nie uzywamy, wiec jest tam chlodno teraz. W przyszlym roku bedziemy robic pokoik dziecinny w sypialni ktora teraz uzywamy, a my sie przeniesiemy do "szarej", wtedy sie uruchomi tam piekny, poludniowy parapecik. ;:224 Duuzy. Poki co, hiby, kloniki, cytryna i palma stoja na poludniowym w salonie, na polnocnym w salonie cos sie zaczyna dziac powoli (hojki i "antek" na poleczkach po bokach, jakas zielistka i joje stojace na boku), ale nadal lwia czesc tego parapetu przysluguje kotom i dziecku. W tym oknie wisi tez Caroline. Na klatce schodowej sa dwa niewielkie okna - mniejsze zajmuje (i ciasno mu) rojcissus, wieksze okupuja ukorzenione hoje, "kieliszkowy Antek" i ceropegia woodii, tez w kieliszku. I tam w zasadzie jest pelno. W sypialni jest zlobek - male hiby, nawet juz ukorzenione, potrzebuja poludniowego okna, wiec je maja, poza tym wszystko co sie ukorzenia wlasnie, siedzi tam bo to najcieplejsze pomieszczenie w domu. I najbezpieczniejszy parapet. Karol niby nie sciaga roslin, nie targa pedow, ale jest to niespelna dwuletnie dziecko, ktoremu zdarzaja sie "wypadki".
Kinga
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”