Paula no wreszcie raczyłaś przyjść...a ja tęskniłam.. a na mój watek Plotek nie poszłas wcale..a tam Hermes płacze za Tobą...
Anka159 Witaj u mnie ..rozgość się..
dziękuję za pochwały dla roslinek...a pieprz to pierz..inne też prawdziwe..żadne ozdobniki , tylko pieprz Oratum jest odmiana o dekoracyjnych listkach..ale tez jest prawdziwym pieprzem...
Ja uwielbiam pieprze..i inne oryginalne rośliny przyprawowe..
Jest więcej odmian...ale nie udało mi się ich wyhodować jak dotąd...ale będę próbować..bo lubię wysiewanki
Taki widok mnie przywitał dzisiaj rankiem...to chyba na pociechę po nocnej wichurze..była straszna!!
Kwitnące Hibiskusy...
Zobaczcie..taki Skrętnik mi zakwitł...cudny prawda?
Czy ktoś wie...czy to kundelek czy może ma nazwę?
I mój Skrętnik - Białasek... który kwitnie od kilku miesięcy nieustannie..
Kochana, a kolor na zdjęciu taki nie przekłamany? on fioletowy jest? w sumie to pierwszy kwiatuszek - u mnie pierwszy kwiat samby tak wyglądał, potem się ładnie zaciemnił... ale może to też i mamba?... popatrz w necie Jak to pierwszy kwiatek to najlepiej poczekać aż podrośnie i ładniej się ukształtuje
A i hibki pięknie kwitną
I 5 odmian pieprzu masz?
Słusznie ktoś napisał, te papryczki są piękne, tylko patrzeć a nie jeść
Dzięki ..jak zakwitnie drugi to pokażę..bo nie mam wprawy..a kolor..chyba tak..dobry..nie przekłamany..
Mam te pieprzy moje..czekam z nadzieja ,że kiedyś się doczekam.. jak i przy innych moich cudach..efektów..
Piękny ten skrętniczek I nie wygląda na kundelka Ja jakoś ostatnio ze skrętnikami siĘ nie dogaduje Te z listków słabo rosną, a ten z listka od Ciebie jest chyba na wykończeniu
Oj jak patrzę na Twoje parapetowce to mam ochotę zrobić komuś krzywdę, ale trudno, wiem że ja takich mieć nie mogę, przynajmniej nie teraz, a Twoje są cudne