Moje początki - giga45
Gigo jestem pod wrażeniem tej maszyny. Ja mam też ruską, taki okrągły talerz, jutro wam pokażę, bo gdzieś mam ale nie wiem gdzie. Mam do ciebie prośbę, ale proszę nie odmawiaj, pokaż jak tą maszynką robisz pierogi. Ja w tym tygodniu też zrobię i pokaże moją maszynę. Mam też takie plastykowe ,co się składa do siebie i wychodzą pierożki, ale tego co Ty posiadasz to nie widziałam. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Boguniu jak tylko będę robiła to wkleje fotkę. Ta maszynka nie klei jak Twoja, wiem jaka Ty masz. ta po prostu szybko wykrawa kółka- i potem w te kólka farsz i lepie ręcznie. Jak tylko sie rozgonie to mówie Ci 400szt-ale farsz robie wcześniej -3kg ziemniaków , kilka cebul podsmazonych,3 kostki sera wegetka pieprz i gotowe.
O raju 400 pierogów!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że moje dzieci tego nei czytają... bo ja ponad stówę robię 2 dni , więc za często mnei nie męczą, choć uwielbiają
Orion co to są legnickie pierogi? Chetnie poznam inne smaki o ile Giguś pozwolisz
Mam nadzieję, że moje dzieci tego nei czytają... bo ja ponad stówę robię 2 dni , więc za często mnei nie męczą, choć uwielbiają

Orion co to są legnickie pierogi? Chetnie poznam inne smaki o ile Giguś pozwolisz

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- rosiowa
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie gniewaj się, ja za ruskimi nie przepadam, ale co się napatrzę na kwiatki przecudne, to nikt mi nie odbierze 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
Giguś a ja nie widze przepisugiga45 pisze:Lisko wlasnie legnickie bo z Legnicy a przepis jest wyzej. Kochana nic trudnego, ale najlepiej miec taka korbke jak wyżej. Jak bym blizej mieszkała z checia bym Ci nakleiła dla rodzinki na Twój wyjazd

Lepić umiem

p.s. ja tez ruskich nie lubię jak rosiowa

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ciekawe nik mnie nie zaprosił czy zostało coś dla mnie ja też lubię pierogi ale ich nie robię bo jak zrobie to mi zostaną i potem nik nie chce je znowu jeść
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc