Może to przez te var. steineri a może masz troszkę mniejsze rośliny a może miałem fartanolina pisze:G monvillei-rewelacyjne ciernie.Mam trzy ,ale takich cierni nie mają![]()

Na to liczęnolina pisze:Mammillaria longiflora będzie miała śliczne kwiatki

Leszek2
Oj powiększam miałem w tym sezonie już nie powiększac ale jak trafiły się rośliny które od dawna podobały mi się i były w dobrej cenie... no musiałem wiesz jak jestleszek2 pisze:widać ,że powiększasz kolekcję,nowości superteraz żeby przetrwały zimowanie

_LeNa_
Możliwe ja pierwszy raz kupowałem u tej osoby i jestem baardzo zadowolony rośliny spore , zdrowe , bardzo starannie zapakowane i z podpisanymi etykietkami w bardzo dobrej cenie._LeNa_ pisze:Widzę, że nabyleś N. uebelmanianus - ja też ostatnio skusiłam się na takiego osobnika i to chyba z tego samego źródła
Jak się pokażą to na pewno zobaczycie_LeNa_ pisze:Może na wiosnę zobaczymy kwiaty, byłoby miło

Bool i Piasek pustyni Dziękuje za miłe słowa

Rafal44 pisze:W takim razie życzę pomyślnych łowów na wiosnę
leszek2 pisze:żeby przetrwali zimowanie,
oczywiście ci serdecznie tego życzę
piasek pustyni pisze:A ja Wam obojgu życzę w takim razie zdrowego wzrostu i pięknych roślin!
Ooo jaki koncert życzeń się zrobiłRafal44 pisze:Na koniec życzę powodzenia w wysiewie