Mój Raj część II
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj część II
Bogusiu dzięki że rozumiesz nas co przeżywamy , dużo zdrówka też dla Was życzę 

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Grażynko, swojego świerka mam od września więc sama jestem ciekawa jak to będzie , ale o ile mi wiadomo to świerki są nie uciążliwe.
Cieszę się ze wyniki badań Twojego M są dobre i możesz odetchnąć z ulgą.
Jeszcze masz poziomki?
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
Cieszę się ze wyniki badań Twojego M są dobre i możesz odetchnąć z ulgą.
Jeszcze masz poziomki?
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
- gracha
- 1000p
Jadziu u mnie dzisiaj przymroziło a u Ciebie,nie wiem czy już kopczykować róże
Sylko dzięki że jesteś miła osóbko, poziomeczki u mnie tak samo jak malinki owocują do pierwszych mocniejszych mrozów,mamy jeszcze troszku świeżych witaminek, miłego weekendu
Krzysiu chciało by się zatrzymać lato ,bo go tak mało,ale niestety nie uda się, u nas dzisiaj przymroziło

Sylko dzięki że jesteś miła osóbko, poziomeczki u mnie tak samo jak malinki owocują do pierwszych mocniejszych mrozów,mamy jeszcze troszku świeżych witaminek, miłego weekendu

Krzysiu chciało by się zatrzymać lato ,bo go tak mało,ale niestety nie uda się, u nas dzisiaj przymroziło

- byna
- 500p
- Od: 18 maja 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko nadrobilam zaległości na twoim watku. Cieszę się, że możesz (możecie) odetchnąć z ulgą. Miłego weekendu. 

- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja różyczki pokopczykowałam, tak dla spokojności, nie jestem co dzień na działeczce, a nie wiadomo co kiedy się przytrafi 

- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Grażynko życzę zdrówka dla Was obydwojga.
Śliczny powojnik.Masz może jego nazwę ?
Śliczny powojnik.Masz może jego nazwę ?
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Grazynko a ja dziś znowu wiaderko opieńków z działeczki przyniosłam
Miłej niedzielki

Miłej niedzielki

- gracha
- 1000p
Witam serdecznie niedzielnych gości,
u mnie dzisiaj był ciepły jesienny dzień,nawet kawka z szarlotką została odpita na tarasie bo w altance było zimniej
Nz działce zostało jeszcze przekopanie pod warzywka ,, dosypanie kory na rabaty , kopczykowanie róż i fajrant
Grażko miło że wpadłaś, na dzień dzisiejszy odetchnęliśmy
Iwonko jeszcze nie kopczykuję róż ,według prognoz ma być jeszcze ciepło,moje róże pomimo przymrozków trzymają się dzielnie,mam nadzieję jeszcze na kwiatki
Mamo Franka nie poznałam Cię na tym zdjęciu,bardzo ładnie wyszłaś ,dziękuję za życzenia,Tobie i Twojej rodzince również dużo zdrówka życzę , ten powojnik co mi tak ładnie teraz kwitnie to jest pan Doctor Ruppel,tegoroczny nabytek,mam nadzieję że dobrze przezimuje i na drugi rok przytnę go żeby zgęstniał
Jadziu wspaniale grzybki masz pod nosem , nie musisz do lasu chodzić, u nas w zeszłym roku rosły maślaczki, resztki od obierania grzybków sypiemy pod świerki i pod modrzew , więc na drugi rok grzybków będziemy mieć na działce zatrzęsienie

Nz działce zostało jeszcze przekopanie pod warzywka ,, dosypanie kory na rabaty , kopczykowanie róż i fajrant

Grażko miło że wpadłaś, na dzień dzisiejszy odetchnęliśmy

Iwonko jeszcze nie kopczykuję róż ,według prognoz ma być jeszcze ciepło,moje róże pomimo przymrozków trzymają się dzielnie,mam nadzieję jeszcze na kwiatki

Mamo Franka nie poznałam Cię na tym zdjęciu,bardzo ładnie wyszłaś ,dziękuję za życzenia,Tobie i Twojej rodzince również dużo zdrówka życzę , ten powojnik co mi tak ładnie teraz kwitnie to jest pan Doctor Ruppel,tegoroczny nabytek,mam nadzieję że dobrze przezimuje i na drugi rok przytnę go żeby zgęstniał

Jadziu wspaniale grzybki masz pod nosem , nie musisz do lasu chodzić, u nas w zeszłym roku rosły maślaczki, resztki od obierania grzybków sypiemy pod świerki i pod modrzew , więc na drugi rok grzybków będziemy mieć na działce zatrzęsienie

- gracha
- 1000p
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
hmm, nie znam sie na tym,,,to różani eksperci niech się wypowiedzą
Ja własnie kupiłam sobie wymarzoną Róża Chippendale i Louise Odier,,,jutro pójdą do gruntu
Ja własnie kupiłam sobie wymarzoną Róża Chippendale i Louise Odier,,,jutro pójdą do gruntu

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Witaj
Grażynko nie jestem ekspertem ,ale myślę, że jak ją obsypiesz ziemią na zimę to nic jej nie będzie .
Moja róża nowo posadzona też wypuściła listki.

Grażynko nie jestem ekspertem ,ale myślę, że jak ją obsypiesz ziemią na zimę to nic jej nie będzie .
Moja róża nowo posadzona też wypuściła listki.

Pozdrawiam Alicja
- gracha
- 1000p
Aniu ja chyba za wcześnie wsadziłam swoją różyczkę , Twoje na pewno w porę wsadzisz,niech Ci dobrze rosną
Alu miło że mnie odwiedzasz i takie dobre rady dajesz, okryję tą swoją różyczkę i poczekam do wiosny , co u Ciebie dobrego

Alu miło że mnie odwiedzasz i takie dobre rady dajesz, okryję tą swoją różyczkę i poczekam do wiosny , co u Ciebie dobrego

- gracha
- 1000p