GRAŻYNKO chciałam zamówić Jacquelinę ,ale już jej nie było ,więc wzięłam tylko Aphrodite .Jedna NN to chyba Lavender Dream a druga miniaturka ma malusie kwiatki jakieś 2 cm kupiona chyba u Bogdana czy Flasha jako czerwona miniaturka .U mnie jeszcze tylko Frezja ,Burgund ,Pink Pace,,Princ de Monaco ,Kristalperle ,no i Gloria dei tylko jeszcze kwitną pojedynczymi kwiatami .Reszta chyba już nie zdąży zakwitnąć,chociaż kto wie .Najwięcej kwiatów na NN-kach
TOSIA dzisiaj wykopałam tego cyprysa i jestem ciekawa czy nowe miejsce mu spasuje

Tak to teraz wygląda .Wrzosowa rabatka wygląda teraz na wię

kszą

Oczywiście chodniczek pójdzie dalej i rabatka zmieni kształt ,ale teraz mam tam posadzone czosnki ,więc wykończenie będzie dopiero latem
MARYSIU co wielkiego możesz zdziałać na malusim kawałeczku . Pozostała jeszcze rabatka z truskawkami i na niej rosną porzeczki
JOASIU czy dobrze pomyślana zobaczymy w sezonie .Na rabatce są Liatry ,jeżówki ,floksy,tojady,szałwie, żurawki ,lawenda,trawa Obiedka ,6 róż,tulipany , krokusy ,jaśminowiec i sadzonka Dziurawca barwierskiego